• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

avent isis. ręczny laktator, rewelacyjny. ja nie mialam duzo pokarmu, ale jak zassałam to nawet niezle leciało.
nie wiem jak inne, bo nie mialam innego, ale słyszałam, ze medela jest okej. ale ja polecam moj, bo się bardzo sprawdzil. kupilam na allegro, za 50zł ;)

reklama
witam wszystkich:)
ja nadal w dwupaku:) i nic się w dalszym ciągu nie dziej:) dziś mam się zgłosić do szpitala, jeżeli oczywiście mnie przyjmą:) zobaczymy. Jeśli jednak pojawię się w domu dam naturalnie znać:) buziak:-)

Kinga juz tyle czasu sie "kulasz" ze wrocisz do nas rozpakowana :D Powodzenia :* Oby wszystko dobrze sie skonczylo. :)

Future i jak tam po badaniu?

Kasiulem to nie chodzilo o lekarza tylko o przychodnie. Lekarz zachorowal..mimo ze maja od cholery lekarzy rodzinnych to wstrzymali rejestracje. To mnie wkurzylo, ze dziecko sie meczy, a oni odsylaja z kwitkiem ;/ Na Gwiadzistej nie bylo doktor Krawiec, bo jest na urlopie..to bez problemu doktor Czekalska nas przyjela.

Ja mialam reczny laktator i nie wiem czy to wina laktatora czy sily dloni, ale nawet jak mi moj Luby pomagal to tylko 10-30 ml sciagalam.

Malemu juz lepiej. Na uszkach prawie nie ma sladu po jakichkolwiek zmianach :) Na twarzy skora schodzi mu platami, a pod spodem piekna, gladka skorka :D Od razu weselszy sie zrobil po tej masci. :) I ja tez :D

Pozdrowienia i calusy dla Waszych dzieciaczkow. Malych, duzych i tych najmniejszych brzuszkowych :)

Future i Gaja dziękuję Wam za odpowiedź.
Gaja cieszę się, że Malutkiemu już lepiej, oby szybko wyzdrowiał.
A właśnie odnośnie przychodni.. czy już w ciąży trzeba zapisać dziecko do jakiegoś wybranego lekarza rodzinnego? Czy dopiero po porodzie?
Kinga powodzenia :tak:

Ala po wczorajszym szczepieniu śpi jak suseł...wczoraj też miała melodię do spania, ale na szczęście nie ma gorączki, ani nie ma opuchniętego miejsca po szczepieniu :)

Gaja całe szczęście, że Wiktorkowi już lepiej :)
widzisz wszystko zależy od ludzi i od ich humoru. Jeżeli jesteś od kogoś zależna tak jak np. od pań w rejestracji, a mają one zły dzień to sobie możesz...pogwizdać tylko...niestety taki kraj...nikt nie szanuje innych ludzi :(

Aniołek ja miałam zwykły laktator z pompką, ale nie polecam, bardzo ciężko nim coś ściągnąć...jest dobry tylko przy nawale...ale jak się chce coś ściągnąć na zapas to nie da rady...
Co do lekarzy to możesz zrobić sobie rekonesans, ale zapisujesz maluszka dopiero po wypisie ze szpitala jak dostaniesz kartę szczepień dziecka...

Miłego dzionka kobiety :)

reklama
no to zaczynam marudzic na dobre...
uwaga uwaga uwaga
chce juz zebym Michaska byla na moich rekach a nie w brzuchu!
ja juz mam dosc...
mam wszystko zrobione, poukaladane, posprzatane i tylko czekam i wkurzam sie, bo zwykle podniesienie miski z praniem to dla mnie katastrofa jakas, w kregoslupie strzela, tu boli tam boli.... w lozku przekrecic sie z boku na bok to wyzwanie, moj sie smieje ze biedronka jestem :sorry2: Sapie na okraglo jak tylko zrobie wiecej niz dwa kroki.. masakra!
...ja juz mam dosc... chlip chlip czy ktos mnie rozumie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry