reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Anoli ja też polecam Pintal. Ponad rok temu robiłam tam przyjęcie szumnie zwane weselem :) i w sierpniu robimy tam chrzciny. Miła obsługa, dobre jedzonko i cenowo jest korzystnie!

reklama
Anoli, zajazd u Anny jest w stronę krzeszyc, 25 km od gorzowa. nie mają strony internetowej, ale jest pięknie na około, można pochodzić, porobić zdjęcia. bardzo przyjemnie zrobione wszystko. drzewka, trawka, a i w środu pięknie. polecam przyjechac bo warto. ja tu mialam wesele i gdybym nie miala wielkiego ogrodu, to robiłabym tu chrzciny, ale robie u siebie...

Kontakt

Zajazd u Anki
5
66-435 Łukomin
- woj. lubuskie
tel. 95 757 49 43 , fax 95 757 49 43

Wrzucam parę zdjęć z naszego skromnego urlopiku:)
Fotki z serii: Księżniczki na wieży, Morza szum ptaków śpiew..., Kura z kurczakami:)

DSCN4392.jpgDSCN4383.jpgDSCN4407.jpg

Kasiulem, tylko pozazdrościć, morza szum... hmmm super, a Alunia jak sobie radzi na kocyku. Widzę, że nosidełko się sprawdza, my też chcemy zakupić.

U mnie zero sygnałów porodowych.

hejka:)
moja maleńka właśnie spi wiec mam chwileczkę:)P na pisanie:) no my tez w końcu za chrzciny musimy się zabrać. Niewiecie jak to jest jeśli rodzice nie mają bierzmowania ani ślubu kościelnego? bo aż mam stracha iść się pytać:) kazanie pewnie dostaniemy hehhe
:)
A powiedzcie mi kiedy dostałyście miesiączkę po porodzie, bo u mnie minęło 8 tygodni i nic:)
buziakii:) dla wszystkich maleństw i przyszłych mam:)

Future kupiłam Lovi jak radziłaś, Alicja zjadła może z 20ml a resztę łyżeczką, będziemy próbować dalej :) Ogólnie jestem zadowolona z butelki, bo jest silikonowa, nie pęknie, nie potłucze się, a do tego ma też końcówkę-łyżeczkę (można zamontować zamiast smoczka :))

MamoF nosidełko jest naprawdę super, ale na krótkie dystanse, bo później i mamie i dziecku nie jest wygodnie. Ciekawa jestem jak będzie kiedy Ala trochę podrośnie i będzie można ją nosić na plecach...

Kinga u mnie prawie pół roku minęło i nic :) jeżeli karmisz piersią to tak będzie... a jeżeli nie to cierpliwości, dopiero co skończyłaś połóg..
A co do chrztów i braku ślubu kościelnego, to ja już się napisałam jakiś czas temu, aż do dziś mnie trzęsie!! wrrr...!! U mnie w parafii w czerwonym Kościółku chcieli mi ochrzcić dziecko w sobotę wieczorem...!!!
W Katedrze nie ma takich problemów...dlatego Alicja tam będzie chrzczona...
Bierzmowanie muszą mieć rodzice chrzestni, nie wiem czy to ma znaczenie jeżeli chodzi o rodziców dziecka...

kinga ja dostalam okres rowno po 6 tygodniach. już miałam 3 razy. teraz też mam, i to w dodatku 8dzień dziś. masakra. mam nadzieję, że już koniec.

co do chrztow, mnie najbardziej wkurzają te nauki, w gorzowie 2-3 miesięczne nauki. a ja robię na wsi, w kościółku,żadnych nauk, żadnych problemów...

reklama
future tu gdzie polecasz miejsce na chrzest to powiedz na sierien nie ma szans co nie... za pozno juz co.
no i ciekawa jestem cen u nich.... niechce mi sie w domu garami tluc :sorry: Wole wrocic do czystego domku po imprezie a nie sprzatac pol nocy :-p;-)

kasiulem extra foteczki, pozazdroscic morza :))))

Do góry