• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
kasileum i future cudny kombinezonik :)))
ceny ubranek są masakryczne...ja kupuję albo na przecenach albo przez allegro, albo w lumpeksie (te w lumpeksie są cudne ale maleńkie, a ja już te większe kupuje, bo tych sporo "nazbierałam" i od znajomych i po siostrzeńcu :)))
A nowych nie ma sensu kupować, bo wydać tyle kasy na raz....to aż żal....

gaja a te twoje też są słodkie... :)))

masz rację nigdzie w necie nie ma żadnej informacji o nowych punktach....bez sensu...
w diagnostyce na Piłsudskiego jest kartka z informacją o nowym punkcie....

Ten nowy punkt jest niby w tym budynku nowym za przystankiem, ale tam tez nie ma zadnej informacji. Trudno..zobacze w poniedzialek :-)

Obserwuje 2 kombinezony i jeden spiworek ... zobaczymy czy uda mi sie wylicytowac :)
W niedziele pojade na gielde...zobacze moze tam cos beda mieli fajnego dla dzidziusiow.. :)

Caly dzien dzisiaj mnie pepek boli...Nie wiem co sie z nim jeszcze robi..i tak wywalilo mi go na zewnatrz :-)

A powiedzcie dziewczyny...kupilyscie juz termometr?

ja mam 1 na podczerwień, jest rewelacyjny! polecam! w kilka sekund podaje temperaturę "celując" w czółko dzidzi z odległości ok 5cm :))....w sumie on jest do wszystkiego...mierzy temp w domu, wody, można go użyć do zmierzenia temp pokarmu w butelce itp. (na szkole rodzenia nam położna poleciła no i tak kupiłam :)

A o tym punkcie na Warszawskiej za przystankiem teściowa mi mówiła że tam jest, nie wiem czy była...ale zapewniała mnie że na 100% tam jest :-) no chyba, że coś jej się pomyliło...ale ona raczej obeznana w tych sprawach...
natomiast o punkcie na Walczaka, wisi informacja w Diagnostyce (jest i na tej ladzie i na drzwiach do laboratorium :))

Ostatnia edycja:
gaja ja też obserwuje kombinezonik jeden :))) wiem że głupia mam 2...ale jak go zobaczyłam to się zakochałam ;p, tylko zastanawiam się czy mi się w ogóle przyda...bo jak się zrobi cieplej to tylko pieniądze wyrzucone w błoto.... :/

zastanawiam się też nad taką przystawką do łóżka...jakbym karmiła to nie musiała bym w ogóle wstawać....chyba że już wymyślam....;-)

No Future to masz zapasy :P Chodzi mi o taki do temp. ciala. Do wody to mam zwykly jakis plywajacy.

Zastanawiam sie nad kupnem takiego na podczerwien wlasnie do czola, ale nie znam nikogo kto by taki mial. Moja siostra ma rteciowy w ogole :eek: Nie wiem jaki kupic, a jednak troche to kosztuje i nie chcialabym pozniej zalowac. A gdzie kupowalyscie swoje cuda techniki?

Aga wlasnie slyszalam ze na Warszawskiej jest tam gdzie mowisz, ale tam nie ma zadnej info na budynku. Zreszta chyba te badania beda juz ostatnie wiec przemecze sie na pilsudzkiego.
Ja sobie podkleilam nogi lozeczka filcami...wiec w nocy bez problemu moge sobie do lozka przysunac...bo mam panele. Szkoda kurde ze wyrzucilismy paragony za panele bo sie okazalo ze mozna sobie odliczyc od podatku :szok: Pewnie nie duzo, ale zawsze cos ;-)

Aga nie spinaj sie, ze bedziesz miala wiecej niz dwa :P Jak teraz Mala zniszczy choc watpie..to nie bedziesz musiala juz kupowac dla drugiego dziecka. :-) Chyba ze nie planujesz :P

reklama
No Future to masz zapasy :P Chodzi mi o taki do temp. ciala. Do wody to mam zwykly jakis plywajacy.

Zastanawiam sie nad kupnem takiego na podczerwien wlasnie do czola, ale nie znam nikogo kto by taki mial. Moja siostra ma rteciowy w ogole :eek: Nie wiem jaki kupic, a jednak troche to kosztuje i nie chcialabym pozniej zalowac. A gdzie kupowalyscie swoje cuda techniki?

Aga wlasnie slyszalam ze na Warszawskiej jest tam gdzie mowisz, ale tam nie ma zadnej info na budynku. Zreszta chyba te badania beda juz ostatnie wiec przemecze sie na pilsudzkiego.
Ja sobie podkleilam nogi lozeczka filcami...wiec w nocy bez problemu moge sobie do lozka przysunac...bo mam panele. Szkoda kurde ze wyrzucilismy paragony za panele bo sie okazalo ze mozna sobie odliczyc od podatku :szok: Pewnie nie duzo, ale zawsze cos ;-)

Aga nie spinaj sie, ze bedziesz miala wiecej niz dwa :P Jak teraz Mala zniszczy choc watpie..to nie bedziesz musiala juz kupowac dla drugiego dziecka. :-) Chyba ze nie planujesz :P

gaja ja mam właśnie na podczerwień i jest super, polecam w 100% będziesz zadowolona, bo nie trzeba go nigdzie dzidzi wtykać wystarczy z 5 cm zmierzyć temp i już masz wynik :) ja już wypróbowałam na każdym i na sobie ten term. i działa bez zarzutu :))) kupowałam go w aptece internetowej, wyszło taniej o jakieś 20-30zł niż w aptece stacjonarnej, choć jak mówisz one najtańsze nie są...mnie wyniósł jakieś 95zł.
A co do kolejki to pchaj się bez, choć raz wykorzystaj to, że jesteś w ciąży :-)

A co do kombinezonika to obawiam się tylko, że go już nie założę, bo zaczyna być ciepło, a tamten jest ocieplany... tak to bym już kupiła... ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry