Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem jaki kupic, a jednak troche to kosztuje i nie chcialabym pozniej zalowac. A gdzie kupowalyscie swoje cuda techniki?
Pewnie nie duzo, ale zawsze cos ;-)No Future to masz zapasyChodzi mi o taki do temp. ciala. Do wody to mam zwykly jakis plywajacy.
Zastanawiam sie nad kupnem takiego na podczerwien wlasnie do czola, ale nie znam nikogo kto by taki mial. Moja siostra ma rteciowy w ogoleNie wiem jaki kupic, a jednak troche to kosztuje i nie chcialabym pozniej zalowac. A gdzie kupowalyscie swoje cuda techniki?
Aga wlasnie slyszalam ze na Warszawskiej jest tam gdzie mowisz, ale tam nie ma zadnej info na budynku. Zreszta chyba te badania beda juz ostatnie wiec przemecze sie na pilsudzkiego.
Ja sobie podkleilam nogi lozeczka filcami...wiec w nocy bez problemu moge sobie do lozka przysunac...bo mam panele. Szkoda kurde ze wyrzucilismy paragony za panele bo sie okazalo ze mozna sobie odliczyc od podatkuPewnie nie duzo, ale zawsze cos ;-)
Aga nie spinaj sie, ze bedziesz miala wiecej niz dwaJak teraz Mala zniszczy choc watpie..to nie bedziesz musiala juz kupowac dla drugiego dziecka. :-) Chyba ze nie planujesz
![]()