FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
dzis bylam u teściów na obiedzie.. OMG jakich sie nasluchalam glupot, przesądów i plotek ciotkarskich. Ratunku. Czy moi rodzice są też tacy staromodni?
powiedzialam, ze mała nie bedzie jadla czekolady do 2-3 lat, ze bedziemy uzywac pieluch wielorazowych, ze mamy moskitiere od sufitu zamontowaną, że nie chcę karmić piersią, i że bajki tv powyżej 3 roku życia i po 20-30 minut dziennie... to się nasłuchałam. To moja babcia bardziej tolerancyjna OMG
powiedzialam, ze mała nie bedzie jadla czekolady do 2-3 lat, ze bedziemy uzywac pieluch wielorazowych, ze mamy moskitiere od sufitu zamontowaną, że nie chcę karmić piersią, i że bajki tv powyżej 3 roku życia i po 20-30 minut dziennie... to się nasłuchałam. To moja babcia bardziej tolerancyjna OMG
Ja tez mowilam max 20 min dziennie bajki ehheeheh ale raczej nam to nie wychodzi
Moze to dlatego ze czesto leze i odpoczywam bo plecy mnie bola i mlody z nudow oglada... albo tylko mam wymowke.
Musze zobaczyc jak urzadzilas pokoik w calosci..
Tescie slodyczorzercy sa... tonami u nich slodycze ida. Ale co moglam zrobic jak nnie mialam z kim mlodego zostawic jak pracowalam :-( Prosilam, blagalam i tak mu je dawali.... masakra.