• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
piesu 021.jpgpiesu 018.jpg

masz leb ;), troche nie taki mial byc kolor, ale spoko ;)

Spoko Future :) wcale tego tak nie odebrałam :) Tylko tak się zastanawiam, bo brakuje mi mojego męża, a z drugiej strony żal mi jej wyprowadzać, mąż z kolei mówi, że się z nami nie wyśpi...ach...życie...samo się jakoś rozwiąże....
Moje włosy też czekają na farbę, ale już chyba poczekam do Świąt :)

Na dworze okropnie, akurat jak szłam po Łukasza to padało i wiało...dobrze, że mój z pracy wracał to zgarnął nas samochodem...

A mnie jutro wycieczka do Ksiąg Wieczystych czeka, jak ja lubię takie formalności...

jaki ciemny, faktycznie :tak:
ale ladnemu we wszystkim ladnie wiec jest ok ;-)
choc powiem CI ze ja do takiego rudego jasnego jestem przyzwyczajona i cie kojarze w jasniejszych ;-)
ale masz fajnie duza lazienke....

tak z innej beczki, kiedy chrzcicie dzieciaczki ;-)

o juz termin masz Future ;-) tu chrzcisz czy w g-wie
moja jak sie urodzi w czerwcu to ja nie wiem... choc wolalabym jak MArcelka dosc szybko, bo maly to ciagle spi a tak starszy bedzie plakac moze.... z mlodym fajnie fajnie bylo, bo rodzony w listopadzie a w grudniu w swieta chrzczony, wiec mial miesiac ;-)

my z tego względu, ze jej chrzestna przyjedzie z Anglii na urlop akurat. chcemy w gorzowie, ale jak bedzie za duzo formalności, to sie bede dowiadywać tutaj ;/

Future mam podobny kolor na łepetynie :)
A łazienka rzeczywiście duużżaa...moja to jak jakiś schowek, albo spiżarenka...:/
My chrzcić chcieliśmy na Święta, ale jakoś się zgapiliśmy i teraz myślę o czerwcu, żeby cieplej było.

my planujemy chrzciny koniec lipca początek sierpnia, ale zobaczymy jak wyjdzie :)

szkoda, że pogoda jutro kiepska, bo mieliśmy mieć pierwszy spacerek :-( a tak to znowu werandowania ciąg dalszy....

reklama
Future zgadzam się z dziewczynami, fajny kolorek :)

ja też muszę wybrać się do fryzjera, choć nie mam pojęcia jak to logistycznie rozwiązać :) bo z Lenką na cycu ciężko się do łazienki wybrać ;-) nie mówiąc już o wyjściu na dwór...a jeszcze ortodonta mnie czeka... :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry