• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Hejo :>

Troche jestem w tyle :) Ciagle wisze nad Malym i go podziwiam. No i sprawdzam czy zyje, bo tak spokojnie spi..normalnie jakby dziecka w domu nie bylo.

Zapisalam dzisiaj Malego na bioderka prywatnie bo nie bylo terminow juz w GLS. Zadzwonie jeszcze jutro do poradni na Walczaka. Zobaczymy czy uda nam sie gdzies wcisnac.
Aga Ty juz sie zapisywalas z Mala?

Wczoraj byla u mnie polozna. Mowila, ze Wiktorek ma drzenie miesni i za mocno kurczy nozki. No i do zoltaczki sie doczepila. A jaka ona rozgadana. Akurat jej serial lecial i siedziala godzine czasu :P

A ciaza szybko minela faktycznie. Jeszcze niedawno dowiedzialam sie ze bede mama a tu juz dzieciatko w lozeczku lezy :) Od porodu w ogole jak czas leci. Jeszcze tylko Larvunia i Kinga do porodu zostaly...(chyba ze ktos jeszcze do nas dolaczy) Ciekawe jak to bedzie w Waszym przypadku dziewczyny :)

Do GLS.
Prywatnie usg bioderek kosztuje 65 zl. Podjerzewam ze na Walczaka tez nie bedzie terminow wiec pewnie pojde prywatnie. Mam juz umowione w razie co na 12 maja. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok. Na wszelki wypadek polozna kazala mi pieluchowac Malego.

jejku pozmianialo sie widze, ja z mlodym chodzilam na nfz ze wszystkim... za szczepionki tylko placilam 130zl za te skojarzeniowe... a tak wszedzie na nfz i szybko dosc byly terminy....
a chodzilismy wszedzie bo mlody 1,5 tyg pod inkubatorem lezal itp wiec skoierwania wszedzie mielismy.

gaga a umawiałaś telefonicznie bioderka, czy byłaś osobiście? podaj kochana jakieś namiary na pryw. bo ja w ogóle do tyłu na maxa jestem :((( nie mogę się w ogóle zorganizować....
idę zaraz kąpać mojego dziabonga bo okupkała się i jeszcze jej się ulało :)))

hej. wrociłyśmy od neurologa i nie ma poodów do niepokojów. pani doktor powiedziała, że jest spryciula i zdrowo rośnie, ale oczywiście trzeba kontrolować, co miesiąć, poźniej co trzy. tak do roczku najlepiej. chociaż jak już zobaczymy, ze pełza czy raczkuje, to już dobry znak ;)

sprawdziła wszystko, wpisała poradę w książeczkę i wogole. byla bardzo fajna, znająca się na rzeczy, bardzo nas uspokoila, wytłumaczyła. w porównaniu do szpitala, i tamtych lekarzy...no ale rozumiem nfz i priv ;) nie ma gadania. zapłaciłam jej 70 zł a uspokoiłam się na kolejny miesiąc. albo i na dluzej, bo tak nam tłumaczya jak krowie na rowie. mojemu jackowi az sie lezka zarecila, jak wziela mała i nam pokazała jak kroczki stawia w powietrzu...ach, trzeba by to zobaczyc. nie boje sie nic, mała rosnie zdrowo, nie ma już problemów z brzuniem i ją kocham nad zycie. jeszcze jutro tylko okulista i juz,

laski podajcie namiary na bioderka, ja mam jednego goscia, ale z kostrzyna i tez prywatnie, ale dajcie w gorzowie, bo ja sie nie zapisałam jeszcze. to ze w gls nie ma miejsc to wie, od czerwca beda zapisywac na kolejne pol roku. ja bylam osobiscie, bo przez 1,5 tygodnia nikt nie debrał moich telefonow.

słuchajcie kupilam dzis huggisy w pati i maxie 90sztuk za 36zl, plus gratis plyta. sa jeszcze do wybory przescieradelka i puzzle.

jutro pediatra rano, to sie zwazymy hehe ;)

Future super :-) Ucałuj Helenkę :**

Jestem w szoku, z tymi bioderkami...mój mąż poszedł żeby zarejestrować i chcieli nas przyjąć już na następny tydzień, a tu słyszę, że w czerwcu na kolejne pół roku, że już nie ma miejsc...masakra!!! To ja muszę w czerwcu biegiem żeby z Alą na lipiec się wkręcić...

Nr do GLS 957322942 lekarz Andrzej Szmania

Ja bylam osobiscie zapisac. Baba nic nie mowila ze od czerwca sa jakies nowe zapisy. Powiedziala ze do konca wrzesnia nie ma terminow na NFZ, ale prywatnie na 12 maja. Dzisiaj bede dzwonic na Walczaka do poradni tu macie numer jak chcecie: 95 733 18 09

Future dzieci potrafia zaskoczyc :) Widzisz tak sie martwilas ze wczesniaczka, a tu prosze :-) Napisz jak bylo u lekarza :)
Mojego tez wczoraj polozylismy na brzuszku to tak fajnie kolana podnosil jakby sie gdzies wybieral no i glowa krecil.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry