FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
HELO. no Helusia ma miesiąc. dała pospać do 9
kochane dziecko. ja nie mam tego dylematu z piersią, że ciągle wisi mała, ale wszedzie gdzie idziemy musimy zabierać butle, albo dwie, albo termos z gorącą wodą...no jak nie urok ... :-)
ale nie ma tego złego.
z piersi mam coraz mniej, a małej jak wczoraj wieczorem podsunelam, to zaczela na mnie krzyczeć, mialam wrazenie jakby chciala powiedziec: co to ma byc, wiesz, że nie moge złapać, to nie zabawa, po co mnie męczysz...no i dałam butle i dziecko jak aniołek zasnęło... no cóż, natury nie przeskoczymy. a z piersi m am coraz mniej... no trudno.
dziś było ladne słoneczko, ale gdzieś się zagubiło, a my chcemy iść na spacerek...
ale nie ma tego złego.
z piersi mam coraz mniej, a małej jak wczoraj wieczorem podsunelam, to zaczela na mnie krzyczeć, mialam wrazenie jakby chciala powiedziec: co to ma byc, wiesz, że nie moge złapać, to nie zabawa, po co mnie męczysz...no i dałam butle i dziecko jak aniołek zasnęło... no cóż, natury nie przeskoczymy. a z piersi m am coraz mniej... no trudno.
dziś było ladne słoneczko, ale gdzieś się zagubiło, a my chcemy iść na spacerek...
także poryczałam się już ze zmęczenia....ale potem za to spała mi do 4 rano od 24, a następna pobudka o 9! także jestem happy :-)