Hej Kobity!
Aga Ali pępuszek odpadł jakoś 3-4 tyg. także spokojnie, każdemu inaczej odpada...
A co do mleka w szpitalach to podają takie jakie dostają od producentów w ramach promocji i teraz akurat mają Hippa, jak ja byłam to było chyba bebiko...
Gaja ale nie możesz obwiniać siebie za te sprawy, każdy ma inny organizm, a przy cesarkach dodatkowo z rozbudzeniem laktacji są problemy...a z drugiej strony cesarka była deską ratunku i tak jak już pisałam najważniejsze, że jesteście zdrowi. A ja tak jak
Larvunia z pierwszym dzieckiem po 3,5 miesiąca wracałam do pracy i też musiałam przejść na mleko modyfikowane i też się odchował chłopak

Gaja jak Wiktorek nie płacze i nie boli go brzusio i nie pręży się, że chce, a nie może zrobić to nie musisz iść do lekarza, maluchy naprawdę bardzo różnie robią kupki. Moja Ala np. robi kupę co 3-4 dzień!!!
Z tym przegrzewaniem to ja też mam problem, ciągle mi się wydaje, że Alicji za zimno i ubieram ją za grubo, a na dworze ona się wścieka bo jej za gorąco...Z Łukaszem z kolei (urodził się we wrześniu), było tak, że ubierałam go za chłodno i marzł...
Wczoraj tyle nachodziliśmy, najpierw po Gorzowie, potem jak młody wyszedł z urodzin (laski z przedszkola go zaprosiły

), pojechaliśmy na nierzym...Ala spała od 21 do 02:30 potem do 5 i do 9!! ale pospałam
Future jeszcze niedawno pisałaś, że 1 są za duże na Helenkę, a tu już 2 w użyciu, ale szybko mała rośnie :-)
Powiedz gdzie byłaś w Niemczech i po ile, i za ile te pampki?? Ja też bardzo sobie chwalę pampersy, jak Łukasz był mały to próbowałam z Huggisami, ale zawsze przemokły...dobre jeszcze były, ale to jak już był starszy Dada z Biedronki, naprawdę polecam...
Larvunia zleci jak nie wiem i już będziesz tuliła Alicję :-)