reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Aguś Larvuniajakoś tak poszło :) myślę, że po prostu do tego dojrzała :) Na początku miałam avent, ale ich w ogóle nie chciała, kupiłam na próbę ot tak z ciekawości najtańszy jaki był (campolbabies), ale ze "ściętą" końcówką, też nie chciała...ale jakieś trzy dni temu wsadziłam ją do wózeczka, dałam smoka i do przytulenia ukochany kocyk i sama byłam w szoku!! Dzwoniłam po całej rodzinie, że Ala zasypia ze smoczkiem :))) (teraz ssie i taki i taki kształt, ale preferuje ten "ścięty")
Także cierpliwości (niestety muszę przyznać, że mój mąż miał rację :)), nic na siłę samo przyjdzie :))

aga nasz ciumelek to zbawienie. ja już mysle, ze malej idą zęby bo tak mocno ssie, jakby byla glodna. a nie jst/ mamy canpol i baby ono. baby ono 6+ i bardzo jej odpowiada.
i przez pierwszy miesiac nie chciala, jak sie nawet cieszylam, ale po miesiącu plaała i plakała, to jej daliśmy. i ssie do dzis ;)

dziewczyny ja dalej próbuje ze smokiem ale niestety, przez sen nawet udało mi się raz jej "wepchać" ale jak się przebudziła to dalej nie chciała, a przydał by się przy marudzeniu ;)

gaja to czym ty go karmisz?! :)))) niech rośnie zdrowo :**

czy orientujecie sie laski czy dzis przychodnie sa normalnie otwarte :confused:
dodzwonic sie nei moge do stilonoskiej :confused2: "nasze zdrowie"

edit:
no dobra niewazne, tatuska swojego wyslalam na zwiady ;p

Ostatnia edycja:
larvunia nie mam pojęcia ale wydaje mi się, że powinny być otwarte święto nie święto a ludzie przecież chorują, chociaż kto wie ;)))

reklama
Hej, Hej :)

Dziewczyny Kochane! Znacie jakiś dobry środek przeciw komarom i meszkom dla takich maluszków??

Jutro już jedziemy, a ja za nic w świecie nie potrafię się spakować... dla Ali tyle ciuszków naszykowałam jakbyśmy na miesiąc jechali :)

Do góry