reklama
Kasiulem
Fanka BB :)
Aguś Larvuniajakoś tak poszło
myślę, że po prostu do tego dojrzała
Na początku miałam avent, ale ich w ogóle nie chciała, kupiłam na próbę ot tak z ciekawości najtańszy jaki był (campolbabies), ale ze "ściętą" końcówką, też nie chciała...ale jakieś trzy dni temu wsadziłam ją do wózeczka, dałam smoka i do przytulenia ukochany kocyk i sama byłam w szoku!! Dzwoniłam po całej rodzinie, że Ala zasypia ze smoczkiem
)) (teraz ssie i taki i taki kształt, ale preferuje ten "ścięty")
Także cierpliwości (niestety muszę przyznać, że mój mąż miał rację
), nic na siłę samo przyjdzie
)
Także cierpliwości (niestety muszę przyznać, że mój mąż miał rację
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
aga nasz ciumelek to zbawienie. ja już mysle, ze malej idą zęby bo tak mocno ssie, jakby byla glodna. a nie jst/ mamy canpol i baby ono. baby ono 6+ i bardzo jej odpowiada.
i przez pierwszy miesiac nie chciala, jak sie nawet cieszylam, ale po miesiącu plaała i plakała, to jej daliśmy. i ssie do dzis
i przez pierwszy miesiac nie chciala, jak sie nawet cieszylam, ale po miesiącu plaała i plakała, to jej daliśmy. i ssie do dzis
gajagw
Aga Kasiulem jak sie go bierze to tak okolo 6.5-7 kilo wazy..jak sie go ponosi z pol godziny to juz tak czuje 20 kilo na barach 
aga_80
dziewczyny ja dalej próbuje ze smokiem ale niestety, przez sen nawet udało mi się raz jej "wepchać" ale jak się przebudziła to dalej nie chciała, a przydał by się przy marudzeniu 
gaja to czym ty go karmisz?!
))) niech rośnie zdrowo :**
gaja to czym ty go karmisz?!
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
wolne sobie zrobiły...
reklama
Kasiulem
Hej, Hej 
Dziewczyny Kochane! Znacie jakiś dobry środek przeciw komarom i meszkom dla takich maluszków??
Jutro już jedziemy, a ja za nic w świecie nie potrafię się spakować... dla Ali tyle ciuszków naszykowałam jakbyśmy na miesiąc jechali
Dziewczyny Kochane! Znacie jakiś dobry środek przeciw komarom i meszkom dla takich maluszków??
Jutro już jedziemy, a ja za nic w świecie nie potrafię się spakować... dla Ali tyle ciuszków naszykowałam jakbyśmy na miesiąc jechali