Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie szarpie i co najważniejsze - nie zacina w porównaniu do jednorazówek. A mnie sie zawsze ręka trżesie to bym się chyba pocięła. Zreszta teraz to bylo mi mi szalenioe trudno sie "tam" golić z wiadomych względówi nie tylko faceci bo ja sama dla siebie wole sie depilować
Iskierka maszynak elektryczna??? nie szarpie ??? brrrr ja tylko jednorazowki gilleta z podwojnym ostrzem, ale tak naprawde starczaja na kilka ciec![]()

Hmmm, nie o golych, ale o depilowanych a to zasadnicza różnicaBuaahhahaha chyba sie posikam ze smiechuco by tak po golych pipach z rana
![]()
Poczekaj do 7/8 miesiąca ciąży, gdy bedziesz miała "brzuch pod brodę" i cięzko ci bedzie się samej wydepilowaćIskierka !To sie nazywa wschechstronny maz! Moj tez ma ciagnatki do takich rzeczy, ostatnio mi proponowal, ze mi przeleci uda pasta cukrowa, chetnie wlosy farbuje itd. No , ale ja sie wstydzilam i chcialam zeby mial fajny efekt bez jego udzialuhahaha
Może i tak, ale musiaqłabys sie wtedy wydepilowac permanentnie (włoski razem z cebulkami) w przeciwnym razie włoski szybko odrosną i z zabiegu na zabieg mogą robić się ciemniejsze....Mi sie marzy depliacja calego ciala, ja mam male biale wloski nawet na brzuchu. Fajnie tak potem sie posmarowac olejkiem , gladko![]()

hihi, ja czytalam na necie, ze jakas babka zazyczyla sobie strzalke w dol.. chyba tak na wypadek, jakby facet nie mogl trafic![]()

po co w ogóle rośnie tam owłosienie hehehe

poczekam az mama do mnie przyjedzie hahah maz ewidentnie sie do tego nie nadaje...

Tam sie robi kazdej pannie mlodej taki zabieg przed slubem, co by Pan mlody mial gladko i przyjemniefajniee..