mgd
ماما كوثر
No i ja też mam termin podobny do was - 11 lipca, tyle ze coś mi się wydaje że to będzie co najmniej 2 tyg. wcześniej:-)
hahah mi tez tak sie wydaje... a raczej mam nadzieje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i ja też mam termin podobny do was - 11 lipca, tyle ze coś mi się wydaje że to będzie co najmniej 2 tyg. wcześniej:-)

Moja właśnie teraz bardzo rozrabia. Za chwile wstanę i pójdę na górę do łozka, to sie uspokoi, ale w nocy to szaleje na maxamoja Ksiezniczka ma 3 razy takie rambo zagrywki - rano, po poludniu(jak matka sie kladzie polezec), i w nocymam nadzieje ze jak sie w brzuchu wyszaleje to po drugiej jego stronie bedzie juz spokojna hahahh

Gdzieś tu na forum była chyba lista potrzebnych rzeczy, ale po angielsku. Ja w sumie też musialabym o to zadbać, no ale osobiście wydaje mi sie ze standardowo koszula nocna, mega podpaski, szlafrok, ręcznik, coś do picia, jakieś ubranie dla siebie i dla dziecka.Iguana a dysponujesz lista co jest potrzebne do szpitala??? hmmm chyba bede musiala mojego lekarza przepytac juz o takie rzeczy...

Szast prast i po krzyku![]()
chodze do salonu, ktory jest wyspecjalizowany w tego typu "dzialaniach". naprawde robia to super, a jak sie pierwszy raz jest-wiadomo, najdrastyczniejszy
- to robia to bardzo powoli, partiami. Jest to depilacja cieplym woskiem, ale nie plastrami, tylko grubym woskiem, ktory nie przylepia sie do skory, dzieki czemu zabieg jest mniej bolesny..od czasu, kiedy to robie, juz sobie nie wyobrazam golenia maszynka.. i to okropne uczucie odrastajacych wloskow juz po 2 dniach,swedzenie, ble.