Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iguana dzieki malaz pytaniami jeszcze na pewno wyskocze
ty rodzilas w szpitalu nie??
Ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie, bo nie mam swojej poloznej-cala ciaze prowadzi ginekolog..do kogo dzwonic jak sie zacznie?? Chyba do taxowkarza hahaha
Nie, nie pracuję, mam zwolnienie od lekarza, ale cbhyba znow bedę musiala jechac do arboarts.... Juz kiedyś bylam - pisalam w temacie HOLANDIA.ha!czyli ze mna jeszcze nie jest tak zle
![]()
Kojarzylam tego Twojego slodkiego psiaka z avatarka
Jak sie czujesz?? Pracujesz??
No ja mam tak codziennie - jak sie nachodzę to boli, ale czasem też jak siedzę, to mam problemy po wstaniu z kilkoma pierwszymi krokami. W nocy też często mnie kłuje gdzieś w okolicy jajników.a ni stąd ni zowąd mnie skręci ze ledwo wstaje z kanapy a noce są koszmarne bo nie umiem bezbolesnie obrócić sie z boku na bok![]()

Może i tak, ale ja się tak łatwo nie dam. Szczególnie, że w pracy (w zakładzie, n ie w biurze) powiedzieli mi że w ciązy tam pracować nie mogę. To jesty praca przy maszynie, są drgania itd, a n ie moga mi zagwarantować że będzie dla mnie lżejsza praca bo przecież ja jestem flexi uitzendkracht.... A pracy nie ma dla kontraktowych więc jakim cudem ma być dla uitzendkracht?Iskierka, na sama mysl o UWV noz mi sie w kieszeni otwiera.. Co za babsko... Pamietam moja ex szefowa, to w 9 miesiacu w bolach jezdzila na rowerze, ledwo sie toczyla, dziecko jej gdzies tam naciskalo, cala firma znala ten przypadek ze szczegolami, ale do pracy obowiazkowo musiala przylezc.. Moze to taka holenderska mentalnosc, pracowac jak rambo ostatnia krew...