reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Witam sie i ja...
choc straszliwie sie czuje;/
od wczoraj co jakis czas mam skurcze;(
Narazie nic sie nie dzieje ale gdyby to mam dzwonic do poloznej... ech

Czytalam Was i juz nie pamietam co kto pisal:zawstydzona/y:
Ja kupilam uzywane lozeczko ale nowy materac bo niewiadomo jakie dziecko w uzywanym spalo, nowy to nowy. ;-)

Madziula dziekuje za zaproszenie:tak:

bernadetkka trzymaj sie kochana i przetrzymaj jeszcze 1,5 tygodnia chociaz...

ja tez kupilam nowy materacyk, bo nigdy nie wiadomo ile razy sie poprzedniemu dziecku na uzywany ulalo albo zesikalo:szok: fuj:dry:

yokasta to jak bedziesz w den haag to pisz :-)

Dziekuje Thehague:sorry2: cala noc mnie meczyly ale dzieki Bogu teraz ustalo.
Czytalam na tamtym watku ze chcesz sie przeprowadzic do Limburgi?:happy2: A mozna wiedziec gdzie?

Yokasta, jakby co to chetnie zapraszam :) z bobasem czy w dwupaku i faktycznie jak bedziemy zalatwiac formalnosci po urodzeniu to moze faktycznie fajnie by bylo spotkac sie w Hadze, Madzia bedzie na miejscu , poszlybysmy sobie na kawke :)

A co do wozka, to ja kupilam musty 3w1 na marktplaats z nosidelkiem z sasiedniej wsi z dowozem do domu za 60 EUR, ale to byli jacys bogaci holendrzy wiec nie zalezalo im na kasie :) w kazdym badz razie jestem zadowolona i mi np sie nie podobaja wozki z Polski , no ale to juz kazdy sobie wybiera jak uwaza. Mi z kolei sie wydaje, ze polskie wozki chca imitowac zagraniczne marki i czasem pokracznie im to wychodzi, natomiast widzialam tez pare ladnych, ale nie chcialoby mi sie tego taszczyc i jakos trafila mi sie swietna okazja tutaj, wiec az glupio bylo nie skorzystac. A tamci holendrzy jeszcze nam chcieli odsprzedac okragly box dla dziecka i nosidelko Baby Bjorn, za prawie bezcen, ale nie pokusilismy sie w tamtym momencie.

tymczasem dziewczeta, ide na dol przygotowac kofte i powoli szykowac sie do meczu. Pomaranczowi mam nadzieje nas dzis nie zawioda :) trzymka & siemka tasiemka :p

Ayni no tobie to sie z tym wózkiem wyjątkowo trafiło no hehehe nie dojz ze za bezcen to jeszcze z dowozem hahaha

ja zawsze chetna i wszedzie moge podjechac, wiec jak bedzie sie wybierać do ambasady albo gdzies przy okazji to prosze szybciej pw ;)

oj tak, dzisiaj graja oranje ;)

reklama
Thehague no jest kawalek:)
a czemu az tak daleko?:) prawie sam koniec Holandii:)

Przynajmnniej jak bedzie mialo zamiar zalac Holandie to moze Cie nie dosiegnie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry