reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Holandii 2011

Mam bawelniane staniki,takie bez usztywniaczy i platek sie wtapia w otoczenie :D
No i ma jeszcze jedna zalete - nie widac jak sucior sterczy na wietrze hahahha

reklama
To zapodaj sobie platka :D

YOKASTA dziekowac. Wieczorem przestudiuje informacje..
Ale sie zaskoczylam troche..bo moja tesciowka sprezentowala mi wlasnie takie szmaciane nosidlo...ale pomyslalam wtedy: eeee badziew Egipski,przeciez to do nosidla nie podobne!
No i masz. W takim razie ergonomiczne nosidlo juz posiadam :D. W Egipcie hahah

Nota bene,kolekcja Tula rozlozyla mnie na lopatki...pieeekna jest!

o! to super! juz masz z glowy :)
Tula sa przepiekne! ceny jeszcze piekniejsze :-D

Aj, czy Ty sie musisz do tego Egiptu przeprowadzac? :-p dopiero co sie na forum zarejestrowalam a Ty juz uciekasz...mam nadzieje,ze na te slodkosci egipskie sie jeszcze zalapie :)

tez juz mialam sny zwiazane z karmieniem piersia :-D Pokarmu we snie mialam nawal- mam nadzieje,ze to dobrze wrozy :-D

Musiec nie musze ;) ale chce i mam nadzieje zrobie to z dzika przyjemnoscia :D

Planujemy zbierac manatki w okolicach lutego/marca :)
Wiec zbieraj sie do mnie poki masz ochote ;) drzwi stoja otworem :)

Nie watpie,ze zrobisz to z przyjemnoscia :)
Do marca jeszcze troche czasu, a zebrac to sie zbiore przed rozwiazaniem Twoim-mam nadzieje, bo Ty teraz sie musisz oszczedzac...a i nad mala Kausar z checia sie przyjade pozachwycac :)

lol opis z Twojego suwaka : Mommy is gaining a pound a week. Lay off the cake woman ! :-D

No i pomaranczowi polegli :confused:

Ale jaja holendrzy przegrali!! nie wierzę !!! ale wszyscy mieli miny... a te krzyki od sąsiadów haha ;) mój m mówi że grali jak polacy wczoraj. dobry początek a potem to już masakra. naprawdę nie sądziłam że przegrają.

mgd chyba masz rację. jeśli ktoś myśli że może wszystkich dookoła obrażać to chyba faktycznie ciężko tu o jakąkolwiek zmianę. ja naprawdę szanuje ludzi z różnymi poglądami mimo że czasem kłócą się z moimi ale nie przyszłoby mi do głowy kogoś obrzucac wyzwiskami. ale to chyba roznica intelektualna, bechawioralna i cywilizacyjna .

Mgd potwierdzam, my we dwie z Almere to niech nas dziewczyny odwiedzają:) i zadowolona byłam że to forum takie spokojne i zawsze w miarę na temat a tu proszę jaka ostra wymiana zdań i oczywiście w ogóle nie w temacie heheh śmieszne to dla mnie okrutnie ale już i do tego się pomału przyzwyczajam:-D
Yokasta jeszcze mi się odnośnie wózków przypomniało, bo Ty po mnie masz termin więc maluszkowi przypadają zimne miesiące w wózku zanim zaczniesz chustować więc zwróć uwagę żeby gondola była w miarę duża, bo bobas+kombinezon+kocyk to troszkę miejsca trzeba. Ja chciałam tak do pół roku żeby mały zimę przejeździł w gondolce i co, szok!! mało która na tak długo w praktyce wystarcza:/ ładne ale średnio praktyczne są zazwyczaj

Ja sobie kupiłam ostatnio stanik w prenatalu już taki do karmienia, właśnie miękki, rozm większy niż mam teraz(czyli już 2rozm większy od kiedy w ciąży jestem) i jest teraz dobry więc co będzie jak zacznę karmić!! mój kręgosłup tego nie przetrwa:/

reklama
Kallie przykre ze niestety tak tu czasem wygląda ale nie ma sie wpływu jakie tu osoby piszą i co piszą :) grunt to zachować zimną krew, rozsądek a i jak trzeba to ignorować , inaczej sie nie da :)

ja stanik do karmienia bede kupowala przed samym porodem ;)

Do góry