reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

Madziula to co ze cywilny a to nie slub.No to masz sukienke?

THE HAGUE wiesz ja nieraz mysle by cos z tym zrobic ale my dowodow nie mamy.Podejzewam ,ze tutaj to nie ma takich pzrepisow jak w pl ,ze proznociagu nie mozna stosowac na wczesniakach .Pozatym nie mam zadnych wynikow badan ,zapisu ktg tez nie mam.Oni sie zabezpieczyli i zapisali na twardym dysku te momenty gdy tetno Tymka bylo ok .Wiesz to sa takie sprawy ktore sie ciagna latami a ja nie mam na to sil psychicznych ,mam nadzieje ze kiedys bedzie poprostu mniej bolec to wszystko i ze Tymek bedzie sie rozwijal prawidlowo,na tym najbardziej mi zalezy.

reklama
nana19 hheh no ślub slub :) nie mam sukienki i to jest najwiekszy problem, duzo jest na internecie ale boje sie kupowac przez internet bo bez mierzenia z brzuchem to ryzyk fizyk, bede biegala pewnie w pl za sukienka ehhh

Nana Chu ja myślę że nie warto się w tym babrac bo tylko strata pieniędzy i nerwów. Na koniec dostaniesz może list że Imprzykro że masz takie odczucia ale wg nich wszystko jest ok. Takie przepraszam w liście to każdy może wystukac na klawiaturze a kasy napewno nikt wam nie da. Oglądałam w tv przypadek bledu lekarza z upośledzoną dziewczynka i sprawa ciągnęła się 10 lat. Lepiej zostawić to za sobą i wygladac lepszego jutra. co się stało to sie nie odstanie .

Dokladnie AYNI zgadzam sie z toba ,tak jak napisalam najwazniejsze by Tymek rosl zdrowo a my chcemy zyc dalej.To by nam niczego dobrego nie przynioslo.Wole cieszyc sie codziennoscia z Tymkiem wypatrywac co dobrego przyniesie dzien ,niz nakrecac sie przeszloscia ,ktora sie nie zmieni.Chce wyjsc z tego a nie babrac sie w tym.

Ostatnia edycja:
No Madzia fajnie cywilny ;) powiem Ci, ze ja jakos od poczatku nie bylam za wielka koscielna pompa i ogromnym weselem za kupe kasy. Jakos inaczej podchodze do tych spraw i mysle , ze lepiej skromnie, w rodzinnym gronie niz tak na pokaz. Niby sie mowi, ze kazda kobieta marzy o hucznym weselu i pompie ale chyba nie wszystkie , przynajmniej ja jestem takim wyjatkiem. A wy myslicie nad slubem koscielnym i weselem w pozniejszym czasie ?

A rozgladalas sie za ewentualnymi sklepami w Twoim miescie ? Slyszalam ze pod Olesnem jest jakis salon mody slubnej , z przystepnymi cenami, mysle, ze jakies skromniejsze sukieneczki , moze nie typowo w stylu sukni slubnej. Moja kolezanka kupila tam swietna suknie, ale typowo slubna za 700 PLN . A czego konkretnie szukasz ? W Opolu nie wiem jak tam teraz, ale chyba nie ma jakis super sklepow aby fajna sukieneczke dla ciezarnej znalezc... Jeeej jak ja dawno nie robilam zakupow w Opolu :D

Ayni ja nie mam parcia na huczne koscielne weselicho :) narazie o tym nie myslimy:)

co do sukienek, to jak zajade to bede szukała :) ale u mnie raczej bedzie kiepsko dlatego cały czas obstawiam wypad do Opola z nadzieja ze tam cos znajde. Nie szukam sukni slubnej ale jakąś elegancką sukienke, na internecie takie kosztuja do 150 zł i wiecej tez mi szkoda dac na jeden raz , no ale zobaczymy, jak tak tragicznie bedzie to w ostatecznosci zamowie na necie i juz ;)

Madzia, moja znajoma brala slub pare miesiecy temu z brzuszkiem , tez cywilny i miala super czarna satynowa sukienke przed kolano z taka jakby wstega biala pod biustem i do tego biale, satynowe bolerko. Jesli chcesz to moge ja spytac gdzie kupila, moze bedzie to jakis punkt przy Twoich poszukiwaniach ?

reklama
Cześć dziewczyny:) niedawno znalazłam to forum i najpierw chciałam przeczytać posty żeby być w miarę w temacie ale muszę przyznać że piszecie w takim tempie że nie sposób nadążyć :szok: A więc tak coś o sobie to mam na imię kasia, mieszk w nl już ok 2 lata i jakiś czas temu udało nam się z mężem i będę mamą:-) I cieszę się bardzo że znalazłam to forum bo duuużo ciekawych informacji podajecie :happy:

Do góry