Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jest to lekarz, ktory wykazal sie ogromnym brakiem kompetencji i arogancja mialam watpliwa przyjemnosc byc u niego na wizycie w trakcie ktorej spozywal posilek, nie zmierzyl mi nawet cisnienia, nastepnego dnia wyladowalam w szpitalu wlasnie z nadcisnieniem, bralam fenoterol ktory podnosi cisnienie i o tym wiedzial, zwiekszyl mi jego dawke.
Wypisal mi skierowanie na usg do samego siebie i jak poszlam to mnie nie przyjal !!!! Jestem pacjentka z zagrozona ciaza i mam glownie lezec, zapukalam do gabinetu usg i zapytalam o badanie on mi na to ze mam czekac w kolejce powiedzialam ze nie jestem w stanie tak dlugo czekac (kolejka byla ok 12 os a ja umowiona na konkretna godzine) wiec "lekarz" wykreslil moje nazwisko z listy pacjentek i powiedzial: dowidzenia.
Z miejsca zamieszkania mialam zdecydowanie blizej do innego gabinetu usg, tylko ten "lekarz" w nim nie wykonuje usg.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Witam Drogie Mamy! Ja mam jeszcze sporo do porodu ale za kilka miesięcy przeprowadzam się do Krakowa i właśnie szukam informacji o MSWiA. Moje pytanie jest następujące: czy wg Was jest możliwe nieprzyjęcie na oddział ze względu na brak wolnych miejsc? Bo trochę boję się tej niewielkiej ilości łóżek. Czy gdy rodziłyście były pełne sale? Będę wdzięczna za odpowiedzi...
ja własnie chce zmienić przychodnie tzn ginekologa i mam blisko do Gala i tam przyjmuje normalnie ten DR.??
czy bez problemu można zmienić lekarza? jestem w 30 tyg i nie wiem czy nie za późno, zwłaszcza ze jestem na zwolnieniu, ten tel to rejestracji w szpitalu?jak z terminami?przyjmuje tam bezpłatnie?
Moje zdanie , jeśli chodzi o ciąże zagrożone - jest takie,że w takim przypadku należy wybrać tylko jeden szpital -na ul.Kopernika.
Wszystkie pozostałe są fajne, miłe i zazwyczaj poród wspominamy sympatycznie bo jest mało problemów.
Takie są nasze realia.
Kiedy miałam drugą ciąże zagrożoną od początku -pojechałam rodzić na Kopernika , byłam zniesmaczona tym szpitalem, ale liczyło się dzieciątko .
Natomiast szpitale typu Galla, Ujastek czy Siemiradzki są ok, ale jeśli nie mamy szczególnych problemów z ciązą.