Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Margosia ja przedwczoraj zapisałam sie do szkoły na termin majowy, wiec podejrzewam że jeszcze miejsca są, wiec jakbys była zainteresowana to spróbuj zadzwonić.
Mi przez tel. pani powiedziała że akurat na sam poród powinnam sie wyrobićwięc cała wiedza na świeżo będzie ;-).
A na kiedy masz termin?
Ja mam na 15.06 i pani powiedziała, że nie zdążę i nie warto mnie zapisywać bo komuś zajmę miejsce a sama nie zdążę jej ukończyć...
Katerinka szkoła w żeromskim jest bezpłatna, dlatego tak wcześnie się trzeba do niej zapisywać

kalita a ile kosztuje szkoła? Kiedyś bywały jakieś darmowe szkoły dla krakowianek ale nie wiem czy to aktualne...

Ja mam na 15.06 i pani powiedziała, że nie zdążę i nie warto mnie zapisywać bo komuś zajmę miejsce a sama nie zdążę jej ukończyć...
Koleżanka z drugiego forum pisała że się bała ale nie żałowała że poprosiła o zrobienie lewatywki a przy porodzie to i tak jest takie parcie że jak Ci nie zrobią to wyjdzie razem z dzidzią więc chyba już wolę tą wodę w dupce![]()