reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Dziewczyny wasze terminy porodu sa juz tuż tuż. Chyba zostane tu sama, bo nikogo na sierpien nie ma;/
Mi zlecono cholesterol jak podejrzewano cholestaze ciazowa i wtedy mialam nieznacznie ponad norme. Teraz co jakis czas badam i wczoraj wyszedl mi juz wyższy niz kiedykolwiek mialam, ale nie oszczedzalam sie ostatnio. Pielegniarki pobierajace mi krew bardzo sie dziwiły, że mam zlecony cholesterol bo tego w ciazy sie nie bada, bo on skacze niesamowicie u ciezarnych.

Dziewczyny wasze terminy porodu sa juz tuż tuż. Chyba zostane tu sama, bo nikogo na sierpien nie ma;/
Mi zlecono cholesterol jak podejrzewano cholestaze ciazowa i wtedy mialam nieznacznie ponad norme. Teraz co jakis czas badam i wczoraj wyszedl mi juz wyższy niz kiedykolwiek mialam, ale nie oszczedzalam sie ostatnio. Pielegniarki pobierajace mi krew bardzo sie dziwiły, że mam zlecony cholesterol bo tego w ciazy sie nie bada, bo on skacze niesamowicie u ciezarnych.

to dobrze ze mnie tego nie robiono! przy moim sposobie odzywiania .... :-p mialabym dodatkowe zmartwienie tylko I pewnie diete narzucona. A diete przewiduje dopiero w trakcie karmienia I zrzucania nagromadzonego tluszczyku:-)

Wkurza mnie to, bo jedno mi sie unormuje a drugie spierdzieli. Wczoraj na stronce odczytałam wyniki i znowu zonk. Moja mama to nie moze uwierzyc, że mi tyle badan w ciazy zlecaja. Jak nie tarczyca, to cholesterol, jak nie cholesterol to próby watrobowe za wysokie. Dobrze, ze to juz końcówka:/ Troche ostatnio pożarłam, bo kumpela co karmi piersia, mówi zebym teraz sie najadła bo przyt karmieniu piersia jest ścisły post :)

reklama
Do góry