reklama
Nussa to daj znac jak po tej wizycie Twojej jestem ciekawa:-))
a TY po KTG. Ciekawe ile bedziesz czekac? bo np wczoraj mieli dwa sprzety do KTG, ale za to na konsultacje czekalam ponad godzine.
Dziewczyny wasze terminy porodu sa juz tuż tuż. Chyba zostane tu sama, bo nikogo na sierpien nie ma;/
Mi zlecono cholesterol jak podejrzewano cholestaze ciazowa i wtedy mialam nieznacznie ponad norme. Teraz co jakis czas badam i wczoraj wyszedl mi juz wyższy niz kiedykolwiek mialam, ale nie oszczedzalam sie ostatnio. Pielegniarki pobierajace mi krew bardzo sie dziwiły, że mam zlecony cholesterol bo tego w ciazy sie nie bada, bo on skacze niesamowicie u ciezarnych.
Mi zlecono cholesterol jak podejrzewano cholestaze ciazowa i wtedy mialam nieznacznie ponad norme. Teraz co jakis czas badam i wczoraj wyszedl mi juz wyższy niz kiedykolwiek mialam, ale nie oszczedzalam sie ostatnio. Pielegniarki pobierajace mi krew bardzo sie dziwiły, że mam zlecony cholesterol bo tego w ciazy sie nie bada, bo on skacze niesamowicie u ciezarnych.
Dziewczyny wasze terminy porodu sa juz tuż tuż. Chyba zostane tu sama, bo nikogo na sierpien nie ma;/
to dobrze ze mnie tego nie robiono! przy moim sposobie odzywiania ....

sorki testuje suwaczek, czy ja za kazdym razem mam wklejac ten kod?
heheheheh............... nie!

Wkurza mnie to, bo jedno mi sie unormuje a drugie spierdzieli. Wczoraj na stronce odczytałam wyniki i znowu zonk. Moja mama to nie moze uwierzyc, że mi tyle badan w ciazy zlecaja. Jak nie tarczyca, to cholesterol, jak nie cholesterol to próby watrobowe za wysokie. Dobrze, ze to juz końcówka:/ Troche ostatnio pożarłam, bo kumpela co karmi piersia, mówi zebym teraz sie najadła bo przyt karmieniu piersia jest ścisły post 

heheheheh............... nie!wklejasz go bodajze w ustawieniach w sygnature zapisujesz I tyle
dzieki nussa, nie wpadłabym na to ;-)
reklama
dzieki nussa, nie wpadłabym na to ;-)
no I teraz jest piekny