małgorzatkaa
mamusia Nikusi
kloog-do domku wychodzi się w 3 dobie o ile wszystko jest ok.Ja jestem bardzo zadowolona nawet sobie tak tego nie wyobrażałam a to też był mój pierwszy poród,nie miałam tam lekarza prowadzącego i też nic nie płaciłam położnej.ZZO dostałam nawet o nie nie prosząc i to 2 razy jest kilka sal porodowych a łazienka jest jedna ale nie ma z tym problemu mówię ci bo ja rodziłam 17 godz,chodziłam non stop pod prysznic i jest też wanna.A tak naprawde wrunki wcale nie sa aż tak złe.I naprawde polecam bo tak jak juz pisałam byłam od początku ciąży przekonana że urodze na Ujastek,ale w ostatniej chwili wybrałam Żeromskiego,tam opieka rewelacyjna jest i wszystko uczą pokazują jak karmić,motywują żeby się nie zniechęcać dobierają najlepszą pozycję do karmienia,a Ujastek tam mają to gdzieś i od razu sztucznie dokarmiają.A najlepiej jeśli masz możliwość to przejedź sie do Żeromskiego tam ci wszystko powiedzą i pokażą ja tak zrobiłam przed porodem i od razu mi się spodobało bo położne są tam tak miłe.Aha odwiedziny od rana tak po obchodzie myślę,że od 10 do 20-tej śmiało można być.
Ostatnia edycja: