Byłam ok. 3 tygodnie temu w Żeromskim - sale poporodowe nadal 4-osobowe. Łazienek nie widziałam.
a był remont? bo jak nie było, to nie masz czego żałować ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam ok. 3 tygodnie temu w Żeromskim - sale poporodowe nadal 4-osobowe. Łazienek nie widziałam.
raz że ryzyko infekcji większe, dwa, że jazgot ogólny. Ty, mysza, sądząc po suwaczku, będziesz pewnie rodzić ok. listopada, więc sezon infekcyjny w pełni:-( Ja się nie certoliłam, tylko przy takiej grupie u pani leżącej obok, powiedziałam głośno do mojej mamy, żeby przychodzili max po 2 osoby, bo tak wolno, a więcej to już może współpacjentom przeszkadzać
pomogło - później nawet jak przyjechali w 8 osób
to wchodzili po 2.Dziękuję za informację.
A jak to jest po CC. Po jakim czasie dostaje się dzidzię spowrotem ? Bo z tego co se orientuję to na początku zabierają i dopiero jak się stanie na nogi to oddają.[/QUOTE
Od razu dają dzieciątko,ja jak już zostałam przewieziona na sale pooperacyjną to za ok 15 min przynieśli mi córeczkę i do piersi przystawili,także dzidzi nie zabierają jest cały czas z mamusią:-) a wstałam po 6 godz od operacji,różnie jest z tym wstawaniem,ale im szybciej tym lepiej![]()
małgorzatkoo to mnie uspokoiłaś, bo już się nasłuchałam jak to dzidzię zabierają na 12 czy 16h i leży się samemu.
ALe jak dzidzia jest koło mamy to super.
.A ty będziesz miała CC?Ja też właśnie bardzo się z tego cieszyłam,że nie zabierają dziecka tak jak w innych szpitalach,no i że od razu do piersi przystawiają.A ty będziesz miała CC?
Ja bardzo chciałabym mieć CC...i póki co wiele na to wskazuje.
Zresztą na razie nie dopuszczam że mogłabym rodzić SN.
Ale super że dzidzia jest z mamą.
Chodziłaś na SR do Żeromskiego ?