reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Żeromskim

Margosia daj znać co dziś się dowiesz :) ja też ogoromnie nie chcę isc do szpitala i będę negocjować i dojeżdzać nawet xxx razy , ale nie chce tam bezczynnie leżeć.
Kalita jak wygląda sączenie wód , czy można pomylić z upławami ? Bo ja mam coś takiego , ale wydaje mi się , że jest tego za mało zeby byly to wody. Boję się , żę mogłam zlapac jakąś infekcję czy coś bo zawsze byłam na to podatna...

reklama
Kalita trzymam kciuki żeby się rozkręciło!!! A powiedz mi dostałaś antybiotyk bo miałaś GBS + czy z jakiegoś innego powodu?

wody płodowe są porównywalne do moczu, tyle że często towarzyszy im śluz (pozostałości czopu śluzowego). Tyle, że na prawdę całkiem sporo się ich sączy - mi zeszły 2 opakowania tych wielkich podkładów ;)

KALITKA jak tam???????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja myślałam, że w takie upały to to się powinno szybciej dziać :( Sama mam wrażenie, że do 11 lipca to nie dotrwam ale z tego co czytam to każda ciężarna ma w 9tym miesiącu takie wrażenie, że to już :-)
W piątek zaczynamy 38 tydzień więc nadchodzi czas, że trzeba przestać używać windy, może schody coś pomogą :-)

dziewczyny czy wy też tak puchniecie? ja mam nogi juz jak balerony a zamiast palców u rąk to mam serdelki. W ciągu 2 tyg. 2 kg przytyłam, chyba woda się zatrzymuje w organizmie.
37 tyg. to taki przełomowy - każda z nas chciałaby już urodzić a tu faktycznie większość ma przenoszone ciąże.

hej dziewczyny :) Dolaczylam Pare dni temu do Was,Chcialam tylko napisać ze Margosia sie juz rozpakowala i ma Swojego skarba obok siebie 3300g i 52 cm :)

dziewczyny czy wy też tak puchniecie? ja mam nogi juz jak balerony a zamiast palców u rąk to mam serdelki. W ciągu 2 tyg. 2 kg przytyłam, chyba woda się zatrzymuje w organizmie.
37 tyg. to taki przełomowy - każda z nas chciałaby już urodzić a tu faktycznie większość ma przenoszone ciąże.

ja wogole nie puchne, wrecz przeciwnie od miesiaca nic nie przytylam - co mnie troche nawet martwi. zatrzymalam sie na +9kg. ale puchniecie jest zupelnie naturalne, zwlaszcza w ten upal! gin mi tylko mowila, ze jesli sie puchnie to powinno sie jeszcze wiecej pic-to wazne!
ja dzis rozpoczynam 37tc, ale wciaz nic nie zapowiada porodu, wiec przenosze jak nic :p

Margosia urodzila - gratulacje! to czekamy jeszcze na wiesci od Kality :)

Margosia gratulacje :) Czekamy na relacje jak przebiegało wszystko :)

Z tego co śledzę to forum to większość Mam jest z huty. A jest tu ktoś z okolic Woli Duchackiej czy Kurdwanowa? :)

reklama
Margosia gratulacje :) ciekawe co u Kality pewno też już "rozpakowana". Bo jak wody odeszły to do 24 godz powinno się dziecko urodzić (tak mi powiedziano podczas przyjęcia na patologię).:-)

Do góry