reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poród w Żeromskim

Macie racje ale dzis ta lekarka jestem strasznie zniesmaczona...nawet nie zapytala ile mam skrocona ani nic...myslalam ze moze chociaz cos to ktg pokaze jakies skorcze czy cos..

aaaa i tez bym sie nie nakrecala tak na ten porod gdyby nie to ze lekarz od dawna mi mowil ze do lipca nie dotrzymam..pozniej mialo byc 10dni a teraz to juz wogole po tp pewnie urodze...sa takie dni ze spoko czekam spokojnie ale sa takie ze juz jest mi zle ciezko i wogole.

Dotkaaa ja sie prawie popłakałam jak zapytałam Rudą w tp porodu czy mnie zbada a ona powiedziała, ze nie ma sensu bo ktg jest prawidłowe:-p
Powiedziała, że na następnym mnie kompleksowo przebada- ale zamiast na ktg skręciłam na porodówkę:-D
I obiecanego badania i tak nie było:-p

reklama
Nussa ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza..:p :-) za to polozne fajne,posmialysmy sie i wogole.

na pewno Ty! ja czuje sie jak Margosia jakis czas temu :-D:-D

to wszystko przez to ze Ci powiedzial ze napewno bedzie wczesniej porod, jakbys slyszala jak ja , ze nic z tego, to sie zupelnie inaczej czeka :-)
nic sie nie martw - nie znasz dnia ani godziny, ale dziewczyny meldowac sie regularnie bo jak nie to bedzie podejrzenie porodu :-)

Endywia z tego co pamiętam to Ty też jesteś z Woli więc jak nie urodzimy do poniedziałku to idziemy do rezerwatu bonarka i łazimy do upadłego :-)
Mi się w sumie zaczęło nawet całkiem dobrze czekać - może dlatego, że jakoś się obawiam pójścia do szpitala i leżenia tam bo jakoś od moich urodzin nie byłam nigdy :-)

Endywia z tego co pamiętam to Ty też jesteś z Woli więc jak nie urodzimy do poniedziałku to idziemy do rezerwatu bonarka i łazimy do upadłego :-)
Mi się w sumie zaczęło nawet całkiem dobrze czekać - może dlatego, że jakoś się obawiam pójścia do szpitala i leżenia tam bo jakoś od moich urodzin nie byłam nigdy :-)

tez chce pospacerowac, tam jest tak pieknie! swoja droga grupa ciezarowek lazaca po nieozywionym parku przyrody.....:-p

apropos BONARKI, sa juz wyprzedaze- jade w sb kupic kilka bluzek rozpinanych, na guziczki z dekoldem - zeby sie wygodnie karmilo. Bo nie mam ani jednej :-)

To ja sie wprosze do Was na spacer:-) do bonary nie daleko mam..skoczymy jeszcze na kopiec odrazu hahahaha:-)))

ok ok ka bede pisac wykupilam specjalnie transfer netu w telefonir..haha

wyprzedarzy w bonarce juz jest mnostwo..podziwiam ze kupujesz bluzki u mnie na butach sie konczy i dodarkach bo niewiem jak bedzie "po":-)

margos wsumie to masz racje i sie nie dziwie...niebylo by problemu gdybym sie nie nastawila..nie mam pretensji do gina o to no ale wiecie..moze cos ruszy..

jesscze dzis przy mnie zglaszaly sie Panie co byly jedna 8dni po tp a druga 10....

W takim razie ustalone!! Kto nie urodzi do poniedziałku to poruszymy wątek spaceru :-)
Masz rację Dotka - takie wchodzenie na kopiec może być lepsze na poród niż schody :-)

Dziewczyny! Umowa stoi! Jak nie urodzimy idziemy spacerować :-)

Nussa - takie koszulki do karmienia to na placu kupisz za 20 zł, nawet na wyprzedażach będą droższe podejrzewam..

Zaczęłam prasować przed chwilą i czułam jak się rozpływam....... Jaki upał.......Eh......
Ale.. Małżonek obiecał mnie zabrać na Lodzika :-p

Endywia bedziecie wywolywac ..lodzikiem?:-)hahhahah

ja juz troszke lepszy humor co nie zmienia faktu ze mloda mogla by wyjsc..:-)

dziewczyny a to wasze pierwsze dzieciaczki?:-)

reklama
haha nie Dotkaaa lodzikiem nie ale może jakieś bzykanko tylko.. Hmm Wasi Mężowie też mają traume, że biją Dzieciątka po głowie? Haha ;)

Aaa i tak- mój pierwszy Dzieciaczek, mały Antos ;)

Do góry