Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żyjesz polskimi realiami. Tutaj posiadanie psa to wiele obowiązków - w Polsce myślenie tylko aby dywanu nie zaszczał. Jak decydujesz się na psa z dwóch pierwszych kategorii psów potencjalnie niebezpiecznych, musisz zostać zaakceptowany przez jakiegoś psychologa (czy kogoś tam) i zobowiązujesz się do odpowiedniego postępowania - nie może pies chodzić bez kagańca, bo Ci go odbiorą, a Ty dostaniesz karę. Nikt sobie takiego psa nie bierze dla "widzimisie", bo nawet na wakacje nie pojedzie, bo takiego psa nie wolno zabrać tam i tyle.Salomii - nie zgadzam się z Tobą co do psów. Pies, który ma szczękę jak koparka potrafi zrobić większą krzywdę niż ratlerek, który tylko nogawkę człowiekowi oślini. A własciciele dużych piesków bardzo rzadko decydują się założyć swojemu pupilkowi kaganiec. Kiedy widzę chudziutkie dziewczątko wyprowadzające na spacer dobermana czy pitbulla bez kagańca, to zawsze mi się robi słabo, bo wiem, że jeśli psu coś się nie spodoba, to za cholerę nic go nie powstrzyma. W poprzednim mieszkaniu mieliśmy właśnie wielu sąsiadów posiadających psy groźnych ras i dlatego nie zdecydowaliśmy się na kupno kota, bo zawsze miałam krwawą wizję, jak wracam z moim kociakiem np. od weterynarza i spotykam psa sąsiadów.
A gdzie Wy kupujecie te liscie malin???