Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mnie tez kusza nie dlatego żeby poród przyspieszyc ale boje się....Bodzinka tez mnie okna kuszą, ale nie po to żeby poród przyspieszyć, tylko one takie brudne są i strasznie mnie denerwują. No i teraz się gryzę, czy wziąć się za to, czy lepiej nie ryzykować, bo moga z tego wyniknąć raczej nieprzyjemne konsekwencje :/
Myśle, że zacznę próby przyśpieszenia porodu dopiero po terminie, teraz jeśli mały odczuwa potrzebę podbierania mi jeszcze jedzenia to niech sobie siedzi![]()
Myangel z tymi kobietami wyczyniającymi głupoty to masz niestety rację:/ Mam znajoma, którą chciała przyśpieszyć poród i wybrała się w góry!! A co gdyby się wszystko rozkręciło jak ona w górach jest? :/ Pewnie by musieli po GOPR dzwonić, żeby ją ściągnąć w dół.

Ja wiem, że to smieszne nie jest ale wyobrażacie sobie urodzic w górach????
A kobiety pomysły maja nieziemskie...Ja mam wielką ochote okna umyć ale chyba sobie daruje...
)
Myangel no ja własnie tez mam 'wene'...Jak mnie tak wzieło ostatnio to po tygodniu byłam w szpitalu...Ale teraz to juz moge...A nosi mnie i bym tylko sprzatała...
Myangel Twoja mama też mieszka w Irlandii???
Moje sprzatanie w domu to zmywanie, odkużanie, umycie wanny i zlewu. Nie robie tego codziennie, tylko jak mam chęci i siły, żeby teściową odciążyć. U nas okna okropnie brudne, bo pies siedzi w oknie i wygląda. Taka rasa.
Poród stał sie moim ulubionym tematem. ;-)
Pitbull. Też sie zadomowił na forum. Jest na paru zdjeciach. Zwłaszcza tych co se brzuch fotografowałam.
Mojego chłopaka siostra z rodziną też wyjechali do Irlandii, do Cork.