Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mnie tez kusza nie dlatego żeby poród przyspieszyc ale boje się....Bodzinka tez mnie okna kuszą, ale nie po to żeby poród przyspieszyć, tylko one takie brudne są i strasznie mnie denerwują. No i teraz się gryzę, czy wziąć się za to, czy lepiej nie ryzykować, bo moga z tego wyniknąć raczej nieprzyjemne konsekwencje :/
Myśle, że zacznę próby przyśpieszenia porodu dopiero po terminie, teraz jeśli mały odczuwa potrzebę podbierania mi jeszcze jedzenia to niech sobie siedzi![]()
Myangel z tymi kobietami wyczyniającymi głupoty to masz niestety rację:/ Mam znajoma, którą chciała przyśpieszyć poród i wybrała się w góry!! A co gdyby się wszystko rozkręciło jak ona w górach jest? :/ Pewnie by musieli po GOPR dzwonić, żeby ją ściągnąć w dół.

Ja wiem, że to smieszne nie jest ale wyobrażacie sobie urodzic w górach????
A kobiety pomysły maja nieziemskie...Ja mam wielką ochote okna umyć ale chyba sobie daruje...
)
Myangel no ja własnie tez mam 'wene'...Jak mnie tak wzieło ostatnio to po tygodniu byłam w szpitalu...Ale teraz to juz moge...A nosi mnie i bym tylko sprzatała...
Myangel Twoja mama też mieszka w Irlandii???
Moje sprzatanie w domu to zmywanie, odkużanie, umycie wanny i zlewu. Nie robie tego codziennie, tylko jak mam chęci i siły, żeby teściową odciążyć. U nas okna okropnie brudne, bo pies siedzi w oknie i wygląda. Taka rasa.
Poród stał sie moim ulubionym tematem. ;-)
Pitbull. Też sie zadomowił na forum. Jest na paru zdjeciach. Zwłaszcza tych co se brzuch fotografowałam.
Mojego chłopaka siostra z rodziną też wyjechali do Irlandii, do Cork.