reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
no własnie Kaira, miałam złożyć życzenia już przedtem bom wypatrzyła alem zapomniała ;-) serdecznie gratuluję pierwszego roczku i życzę mnóstwa zdrowia dla córci!!! i sil dla mamy ;*

PS (nie) dziękuje za kciukasy, jeszcze troche czasu i palce zdążą was rozboleć ale nie pozwalam puszczać!!! :-D

Raptus, dziś też dokładnie tak samo mam z tą głową...;/ ale daje żyć, za to przełyk mnie pali od tych ciągłych wymiocin...;/ insuline Jerzak każe badać, mi mówiła, że powinna być poniżej 10 ale też ważne są wyniki po godz i po dwóch...

Wszystkiego najlepszego dla Liwki! :-)

dziewczyny, ja tez na początkowym etapie ciąży miałem problemy z bólem głowy. Nie chciałam brać tabletek, ale znalazłam swój sposób.
Po 1sze: pić duuużo wody mineralnej i pilnować tego aby sie nie odwodnić, bo przy odwodnieniu bóle głowy gwarantowane.
Po 2gie: starać się codziennie wychodzić na spacery (jeśli istnieje możliwość tak ok 0,5 h dziennie)
po 3cie: nie dopuszczać do uczucia głodu - nagły spadek cukru może powodować silne bóle głowy ( ja przy diecie cukrzycowej już bóli głowy nie mam),
i po 4te - w przypadku bólu, smarować skronie i szyję (z tyłu głowy) amolem, zawinąć głowę miękkim szalikiem, kapturem od szlafroka czy czymś innym, położyć się do łóżka, zgasić światło i postarać się zasnąć.
Mi zawsze mijało. Kilka razy tylko byłam zmuszona do wzięcia apapu. lepiej wziąć pół tabletki i się nie męczyć jak nic nie pomaga.

Kruszko dzieki za odpowiedź, a nie wiesz czy zna się też na problemach z insulina?

Hmmm nie wypowiem w 100 %, ale to On mi zlecił zbadanie insuliny, również z obciążeniem. Okazało się, że jest za wysoka. Przepisał metformax i dietke.
Mają też jakąś diabetolog.

Dziewczyny.... Chyba się udało.... Dziś 7 dpt a beta 88... :) no i teraz się zacznie stres... Chcę się skonsultować z kimś a propos tych nk , sterydy i insuliny i zastanawiam się czy lepiej do wojtowicza czy do jerzak...?

reklama
Tak, mam clexane, luteine, na razie jeszcze estrofem, metypred, glucophage i masę suplementów (Wit. D, b12 i 6, magnez, selen, kwas foliowy i acard).

Do góry