reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Juz pedze z zyczeniami! Zycze Wam spokoju w milosci, zdrowia w zyciu i kasy w portfelu, glebokiej wiary w cud i odrobiny szczescia!
PS nie jestem ekonomiczna, wszystko marnuje ;-)

Witam was wszystkie w ten piękny Bożonarodzeniowy poranek .
Wysyłam moc świątecznych fluidów dla brzuchatek i trzymam świąteczne kciuki za steraczki.

Kochane i ode mnie najlepsze życzenia:) Szybkich i dobrych diagnoz, dla staraczek abyście jak najszybciej zobaczyły dwie kreski a potem miały nudne ciaze. No a brzuchatkom jak najmniej komplikacji i szybkich porodów:)

Dziewczyny wczoraj wieczorem przez parę godzin miałam straszny ból owulacyjny , łącznie z rwącym bólem całej nogi.Czy to na skutek tego Pregnylu? ( zastrzyku na pęknięcie )?Miała tak któraś z Was po tych zastrzykach?
Dzisiaj już jest lepiej ale wczoraj myślałam że padne z bólu .

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny

Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku
oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej

dodatkowo:
- staraczkom życzę tego upragnionego cudu
- brzuchatkom życzę spokojnej ciąży i bezproblemowego porodu

życzy Lilia♥

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco

16217443-trzy-kobiety-w-ci%C4%85%C5%BCy-z-ozdobn%C4%85-kokardk%C4%85-na-brzuchach,-oczekuj%C4%85c-dzieci-na-bo%C5%BCe-narodzenie.jpg

Do góry