fondie - https://www.babyboom.pl/forum/temat/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy.14254/
Drugi post od góry, wszystko ładnie jest opisane. Powodzenia
Drugi post od góry, wszystko ładnie jest opisane. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, czy taka zdolna. Piszę tylko, co powiedziała mi na wizycie.Asia, to ona taka zdolna ze ze zdjecia usg wyczytala ze z dzieckiem wszystko dobrze? Przeciez przy prenatalnym robi sie szczegolowe pomiary.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za tydzień zaczynam 2 trymestr. W sumie po tym czasie ryzyko poronienia znaczenie spada. Detektora używałam raz na 2-3 dni.jest info że mzoesz sluchav detektora do 3razyl dziennie krótko. ją sluchalam co kilka a teraz jak czuje ruchy to już narazie nie potrzevny![]()
Gosia encorton to raczej nie do mutacji tylko przeciwcial ale uważam że nie zaszkodzi go brać bo wg mnie daje wiecej porzutku niż szkody. Przy mutacji metyle. A ktora masz? My zazwyczaj włączamy zaraz po owu ale są dziewczyny co biorą juz przed, prawda? A tym bardziej przy inv.Nafoczka dziekuje za pomoc
Powiedzcie mi czy przy tej mutacji bierze sie encorton ?? Bo widzialam ze jedne braly drugie nie.
I jesli tak to czy nie jest na niego za pozno skoro jestem przed punkcja ktora prawdopodobnie bedzie w niedziele
Ja się nie szczepiłam.Asiu , Gabis, Lamia, a czy wy się szczepilyscie , czy żelazny zestaw?