reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mam pytanko do dziewczyn leczących się u Maliny zastanawiam się nad szczepieniem od dawcy dzwonilam do gynemedy juz i prof powiedzial ze jesli jest sytuacja w ktorej M nie moze przyjechac rano oddac krwi to spokojnie moge doszczepic sie tylko z krwi dawcy zawsze mialam mąż plus pullowane nie wiem czy to moze mi zaszkodzic moze lepiej poczekac ten miesiac na męza ale juz powinnam się doszczepic poradzcie cos

@bobasek1990 ja miałam 4 pullowane i po nich mi się podniósł mrl a od męża stało w miejscu więc myślę , że śmiało możesz się doszczepiać

@kas90 ja też do wszystkiego nabiał zaczynam dzień od szklanki mleka serów nakupiliśmy w sobotę a jeśli chodzi o batoniki tzn slodycze kupiłam takie batoniki twarogowe bardzo dobre polecam. Kasiu myślę, że siebie chyba upasiemy ale dobrze by było jak by małe też skorzystały ❤

@Destino gratulacje

@marshia trzymam kciuki za jaja

@agatush jak u Ciebie sytuacja?

@pixi.nova @bea25ta @matulkaa jak u was???

@Funia90 where are you?

Staraczki @magda1208 @roxie123 trzymam kciuki

@bertha przyznaj się jak miska?? Uwielbiam twój pozytywny charakter. W tym cyklu stymulacja ??? Trzymam kciuki

Mało piszę bo praktycznie cały czas śpimy z mężem musimy odespać stres juz jest lepiej nie chodzę jak lunatyk koło tygodnia i dojdę do siebie ogarnę dom, pranie itd a muszę się za wyprawkę wziąść

Ostatnia edycja:
Porzeczka, miska pierwsza klasa!! Luksus [emoji23] dupencja miała miejsce godne królowej

Jak tylko przyjdzie @ to zaczynam antykoncepcję i w 20dc wizyta startowa gdzie dostanę gonapeptyl i rozpiskę stymulacji :)

Nafoczka, podbij tam stolyce!! ;)

@Porzeczka1234 dziękuję za odp mam nadzieje ze i u mnie podniesie. Moze wrescie cos zaskoczy :)za tydzien wizyta w poznaniu gdzie chce zrobic hsg i nie wiem czy powiedziec lekarzowi ze dluzej się staramy bo po 5 cyklach moze mi powiedziec ze za wczesnie i zeby probowac dalej

@bobasek1990 ja miałam 4 pullowane i po nich mi się podniósł mrl a od męża stało w miejscu więc myślę , że śmiało możesz się doszczepiać

@kas90 ja też do wszystkiego nabiał zaczynam dzień od szklanki mleka serów nakupiliśmy w sobotę a jeśli chodzi o batoniki tzn slodycze kupiłam takie batoniki twarogowe bardzo dobre polecam. Kasiu myślę, że siebie chyba upasiemy ale dobrze by było jak by małe też skorzystały [emoji173]

@Destino gratulacje

@marshia trzymam kciuki za jaja

@agatush jak u Ciebie sytuacja?

@pixi.nova @bea25ta @matulkaa jak u was???

@Funia90 where are you?

Staraczki @magda1208 @roxie123 trzymam kciuki

@bertha przyznaj się jak miska?? Uwielbiam twój pozytywny charakter. W tym cyklu stymulacja ??? Trzymam kciuki

Mało piszę bo praktycznie cały czas śpimy z mężem musimy odespać stres juz jest lepiej nie chodzę jak lunatyk koło tygodnia i dojdę do siebie ogarnę dom, pranie itd a muszę się za wyprawkę wziąść
Porzeczka1234 u mnie cisza :-( i nie będę kłamać ale mnie to dobija :-( wiem że najważniejsze żeby z Michaska było ok... Ale wizja leżenia w szpitalu po terminie.... Jeszcze boję się ze mnie nie przyjmą tam gdzie chce rodzić.... Generalnie źle mi ostatnio więc czytam Was regularnie ale siedzę w krzakach :-*

reklama
@agatush kotek ty nie siedź w krzakach tylko spaceruj a męża to najlepiej w krzaki zaciągnij na bara bara wtedy może ruszy bo trzeba szyjkę rozmasować aaa i niech kończy w Tobie. Działa mówię Ci.

@Liluli podjęłam decyzję. Łazienki na korytarzu nie wytrzymam. Mam obawy że po wielkich trudach zwlokę się z łóżka a łazienka będzie zajęta :no: Wybieram ProF chyba że jeszcze mój łeb mnie zaskoczy i zmienię zdanie,

Wczoraj zostałam wykorzystana przez męża mego (a może ja go wykorzystałam?? - nieważne ) było miło ale już nie wiem czy się zdecyduję chyba że na takie szybkie numerki przed samym porodem. Brzuch mi się napinał ,nie mogłam się obrócić tak bolało.

@bertha mam nadzieję że zaskoczysz wszystkich i stymulacji nie bedziesz musiała mieć.

P.S W poranki takie jak dzisiaj próbuję poczytać mamę ginekolog o wpisie ze stratą dziecka i wiecie co? Nie dam rady . Nie przez łzy , przez to że już tyle razy byłam po stracie swojej i Waszej ,że już mam dość. Chcę patrzeć na historie ze szczęśliwym zakończeniem dlatego zostaję Tu . My wiemy że ciąża to nie tylko szybki numerek i rosnący potem brzuch i płaczące dziecko. Wiemy jak często to są łzy , strach, krew a z zakończeniem różnie bywa. Dlatego kilka razy dziennie zaglądam tutaj i patrzę na Wasze /Nasze szczęśliwe drogi z górkami lub czystą prostą i doceniam to ,że tu trafiłam. dostalam wsparcie , kopa w dupe i parłam do przodu.
Ot taka poranna refleksja. to teraz pytam komu dac kopa??

Pozdrawiam miłego dnia kochane.

Ostatnia edycja:
Do góry