reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pixi, robie już od wtorku zastrzyki. Gin lutki na razie nie kazal, myślałam, żeby się dodatkowo zBezpieczyc może. W pon dopuero będę do niego dzwonić (o ile beta pozwoli) i wtedy ustalać co wg niego dalej robic
Poczeczka ja tez jelenia używam, akurat mi się skonczyl dlatego pytałam czy jest coś Siper ekstra przy luteinie. A śluz wlAsnue taki białawy i wciąż sprawdzam czy to nic więcej, bo aż mam mokrawo nacwkladce

reklama
To luteina wlasnie wylatuje. Ona nigdy cala sie nie wchlonie i te resztki wylatuja stad ten sluz.

@Funia90 Jerzak wszystkim zaleca diete o niskim ig. Stad eliminacja cukrow prostych i produktow o wysokim ig. Do tego duzo olei itd. taka dieta bardziej srodziemnomorska. Ja jem tylko gorzka czekolade o duzej zawartosci kakao. W sumie tak dlugo nie jem slodyczy, juz od czerwca, ze mi nie brakuje ;) Organizm sie odzywczaja.
A na reszte nie mam wplywu tak jak mowisz :)
Kazda z nas musi wierzyc, ze bedzie dobrze.
@marshia To dobrze, ze robisz zastrzyki! Zobaczysz dziewczyno bedzie dobrze :) Nie lataj juz tyle na ta bete bo zeswirujesz jak ja haha :D

@pixi.nova rozumiem.
Ja poza ciaza praktycznie nie jem slodyczy a teraz jakos tak mnie korca bo sie wkrecilam[emoji4]ale malutka rosnie i kopie po cukierkach hehe oczywiscie tez nie przsadzam...dzis zjadlam ze slodkosci 2 schockobons[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pixi ale mój śluz "naturalny" - nad Lucyną dopiero się zastanawiam. Dziś mi się tak samo z siebie zrobiło, dkatego wystraszyłam się ze stan zapalny się robi :/ kupiłam na wypróbowanie lactacyt plus, na podrażnienia i upławy, i w ciąży niby do stosowania (tak na opakowaniu napisali)

@anetkruczek ale ja lubie slaba haha[emoji23]dobry ten filmik,koncowka najlepsza[emoji4]

@Porzeczka1234 teraz skonczyla mi sie cos faza na lody,za to te schockobonsy chetnie jem i knderczekoladki[emoji7]no i rafaello[emoji39]
Juz zapowiedzialam M ,ze zabiera mnie w weekend na jakis deser na wypasie.
A w tym Zakopanym jest taka suler cukiernia,normalnie raj na ziemi ,jak tam wpadne to sie wytocze ale to dopiero za dwa tygodnie[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry