@Porzeczka1234 nadgarstki mnie nie bola. Kostki puchna troche bardziej, ale zawsze mialam spuchniete, bo moje nerki jakies slabawe, choc parametry w normie. Brzuch tez mi "przeszkadza". Probuje balkon posprzatac. Kiedys rachu ciachu i gotowe, a teraz snuje sie z miejsca w miejsce i ciagle sklony. Musze siadac na podlodze, by z kwiatkami porzadek zrobic bo pileczka utrudnia [emoji1] a jak siade to wygodnie [emoji38] tylko potem trzeba wstac. Ja juz jak rzuczek na plecach przebieram konczynami i m mi pomaga [emoji3] dobrze ze jest w domu
@iveo barszcz gotowy w ok 4dni. Zalezy jak cieplo w domu. Chrzan mozna dac, ale nie trzeba. Ja nie daje. Jak waga rosnie to moga byc tez problemy z hormonami, np. Tarczyca. Mnie ona zawsze niszczy wage. Iveo a o zakrzepy to glownie te czynniki, bialko c i s. Czesto jest tak, ze one uaktywniaja sie bardziej w ciazy niz zyciu codziennym.
@bertha normalnie jakby mi glaz z barow zdjeli. Tak sie ostatnio martwilam. A jednak trudne ciaze tez moga byc radosne. Kochana jak twoje jajeczka?
@marshia jestesmy z toba. Bede czesciej zagladac. Pisz jak sie nudzisz. Kiedys lubilam pobyty w szpitalu, bo moglam sie wyspac, odpoczac, poczytac. To wszystko do jednego pamietnego dnia...
@dzol otworz na youtube skalpel chodakowskiej i masz swietny fitnes w domu z szybko zauwazalnymi wynikami. To taki fitnes forumowy [emoji38] nawet dziewczyny co zakladaly watek cwiczyly z chodakowska. Osobiscie polecam
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom