reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 cudownie [emoji7] trzeba wierzyć w cuda, przestań nikt nie ma ci za złe, że teraz piszesz, rozumiemy cię bardzo dobrze. Jak ja lubię takie pozytywne wiadomości. @magda1208, @Ilis91 [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 Kochana nie miej mi proszę za złe . Proszę was o zrozumienie, ale tak trudno mi uwierzyć , że może się udać , że doczekam chwili w której usłyszę słowo mama. To dopiero początek drogi muszą potwierdzić ciąże i muszę ją donosić. Wiecie jak to jest z tą betą ona jeszcze niczego nie wyrokuje.

Wiem Madzia o twoich obawach , każda z nas je ma . Napisałam tak bardziej żartobliwie ;) [emoji173]️myśle o tobie i llis [emoji847]dziewczyny z całego serduszka życzę wam i nam wszystkim takiego cudu ;) [emoji56][emoji56]z nieba .

Ile emocji dzisiaj .

@roxie [emoji173]️dobrze , że jesteś [emoji847][emoji847]

@ porzeczka podaj lokalizacje twojego zamieszkania ! Lecę i porywam twoja Zosieńkę !

Informuje żebyś później nie miała pretensji [emoji847][emoji847][emoji847]

Jest śliczna .

@Destino ty Wy wiesz że ja ciebie i loviu [emoji173]️
Bardzo się cieszę ze z malutkim wszystko Ok .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@magda1208 kochana masz teraz swój brzuszek i mała kropeczke w nim ;* odpoczywaj bierz leki i będzie dobrze ;*
Będziesz robić przyrost ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 dziękuję kochana jestem w niej zakochana

@magda1208 będzie dobrze kochana będę się codziennie za was modlić aby św. Rita również za twoją kropkę wstawiła się do Pana. Czułam że laparoskopii u Maliny nie doczekasz. Ściskam Cię bardzo mocno i serdecznie

@Porzeczka1234 Powiem tobie że w modlitwie prosiłam abym nie musiała robić tej laparoskopii . Byłam już zmęczona po tej drożności bo dużo wycierpiałam wówczas.
Ucałuj Zosieńkę.
Czekam na rozwój sytuacji bo same wiecie , że to wszystko nie jest tak oczywiste w naszym wypadku.

Magda, ciesze się. Już nie proś Boga, ale dziękuj i wierz ze juz stał sie cud. I słuchaj sobie aktu zawierzenia, mi to przyniosło niesamowity spokoj

reklama
@magda1208 kochana masz teraz swój brzuszek i mała kropeczke w nim ;* odpoczywaj bierz leki i będzie dobrze ;*

Tak jutro już się boję.

Do góry