reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochane dziękuję za wsparcie leżę i odpoczywam . Nie lękam się ponieważ wiem , że zrobiłam wszystko co w mojej mocy i wciąż powtarzam to sobie może tylko tą luteinę za płytko aplikowałam. Zdaję sobie sprawę ,że zdrowa ciąża się uttzymuje.Zastanawiam się raczej co nie gra w moim organiźmie ,że wciąż się nie udaje.Czy immunologia jest aż tak skopana ,że upośledza komórki.Czy jest coś jeszcze o czym nie wiem. Czy wada genetyczna. Chciałabym wytrzymać do poniedziałku i pójść na wizytę nie nawidzę szpitala.
Madziulka tulę Cię i jestem z Tobą [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@magda1208 czy moglabys napisac jakie leki przed bralas i teraz jakie z witaminami czy robilas jakies badania w stopce nic nie ma:/ ja tez nie mam ale jeszcze sie nie staram.

@Kwiatuszekk23 nic tylko się cieszyć :)) czekamy na foteczki ;*

@magda1208 chyba żadna z nas nie lubi szpitali to fakt , źle nam się kojarzą itd. :/ od Ciebie tylko zależy czy poczekasz do poniedziałku , czy się przejedziesz na usg , wszystko zależy od cierpliwości a wiem że Ty masz jej wiele ;* ...jedne z nas by nie wytrzymały i chciały wiedzieć na już czy jest ok czy nie , inne wręcz wolą poczekać i nie wiedzieć , zalezy co kogo "uspokaja" w takiej sytuacji chociaż ciężko tutaj mówić o pełnym spokoju każda z nas inaczej postępuje w określonym momencie . Eh...fakty są takie jak mówisz , zdrowa ciąża się utrzyma , a jak coś nic nie mozesz zrobić ani Ty , ani lekarze co ma być to będzie :* ja wierzę , że to był fałszywy alarm po lutce czy coś , że to minie ... będę 3mać kciuki cały czas ;* i obyś była mile zaskoczona nie skreślaj kropeczki jeszcze :*

@zosiak no nie powiem, ze jest latwo u nas tez na urlopie zawsze sielanka a w szarosci dnia roznie bywa no live ... w ciazy to ja tez z moim czesto mamy klotnie bo niestety on nie rozumie mojej szalejacej glowy i strachu on bardziej na zimno to bierze mowiac jak ma sie udac to sie uda a jak nie to nic z tym nie zrobisz :o takze Kochana nie jest proste uprawiac te glebe szczegolnie jak czasem na gliniasta sie trafi ale coz dla tego ziarenka co w koncu rozkwitnie pieknem swym mysle, ze warto ;)
@roxie123 u mnie delikatnie cyce wrocily ale to delikatnie i niestety troche brzuszek jak na okres czasem czuje ale troszke sie wyciszylam chyba powrot do pracy troche pomogl szalejacej glowie.
@magda1208 i jak? Troszke odpuscil brzuszek?

Kobitki mam dzisiaj w domu siostrzenca i trzeba cos na obiad zrobic pomyslalam o klopsach w sosie pomidorowym ma ktos sprawdzony przepis? juz raz probowalam zrobic wyszly ok ale d..y mi nie urwało:p
@Maciejka78 jak tak czytam to mam wrazenie ze o moim mezu piszesz:p juz i tak wyluzowalam ale musze jeszcze bardziej odpuscic i olac pewne kwestie.

@marshia @zosiak zabieg miałam w kwietniu to już chwile minęło... zaszłam w lutym , dla mnie to wogole był od grudnia ciężko czas... w Boze narodzenie- w pierwsze wspólne z mężem święta - pękł mi dzbanek z wrzątkiem na uda.... poparzenie 2 i 3 stopnia :( bąble wielkości kasztanów,nigdy nie przeżyłam takiego bólu - 1,5 miesiąca byłam leżąca, ledwo wróciłam z chorobowego 2 tyg i zaszłam w ciąże myślałam ze los chce mi trochę wynagrodzić to moje cierpienie... niestety moje szczęście nie trwało długo... zabieg... potem usuwałem podejrzanego pieprzyka , czekałam na wynik dostałam wstępny którego lekarz mi nie chciał podać ... wiec już moje myśli do jednego się tylko sprowadzały ... na szczęście wynik wyszedł ok ... teraz jestem w 5tyg ciąży.... od dzisiaj nie plamie , plamienia zamiast okresu skłoniły mnie do zrobienia testu i wyszło szydło z wora , byłam na usg jest pęcherzyk...

Madziula @magda1208 wytrzymasz do poniedzialku. Emocje troche poszarpia, ale jestes dzielna. Narazie nie mysl co jest nie tak. Twoj maluszek jest jeszcze z toba. Otocz go miloscia i przekonaj by z toba zostal. Jestem z wami [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 pierwsza ciaze stracilam w swieta Bozego Narodzenia ciezki to byl dla mnie okres bo jeszcze w wigile sie cieszylam a juz nast dnia w szpitalu bylam musisz nabrac sily bo zycie rozne plata nam figle.

reklama
@Destino Kochana ja nieustannie się modlę i wierzę w cud . Jednak rozsądek podpowiada ,że to zaczynające się poronienie. Bóle podbrzusza nie odpuszczają jajniki kują mam drgawki brzucha nawet nie wiem jak to nazwać. Z emocjami sobie poradzę mam ogromne wsparcie w mężu popłaczę i ulży boje się tylko aby ból się nie nasilał aby wytrzymać do poniedziałku.

Do góry