reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 przytulam.

@roxie123 trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo. Nie lepiej poczekac ten jeden dzien dluzej?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dziękuję; * ciąży jestem pewna na betę będzie 14dpo ale z ow 15 . Także zrobię w pon środę i jak cos w pt[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@agatush mam jeszcze czas to bede sie zastanawiac ze szczepieniami[emoji8]czy wybrac te skojarzone czy nie[emoji848]
Brzucha pokaze oki[emoji4]jak znajde chwilke to cykne jakies foto[emoji4]ale poteierdzam,ze rosnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 15 minut temu wrocikam z praktyk ide sie polozyc na godzinke bo na 14-22 w pracy. Maz przylatuje okolo 12 dzisiaj do pyrzowic ake jeszcze musi bramki przejsc i dojazd wiec mysle ze kolo 13 powinien byc lub po mam nadzieje ze zdarzy przed moim wyjsciem ale jutro dzien wolny..... jupi

Kochana dziękuję; * ciąży jestem pewna na betę będzie 14dpo ale z ow 15 . Także zrobię w pon środę i jak cos w pt[emoji4]

@roxie a skąd ta pewność [emoji848][emoji848]masz jakieś objawy ?!
Czy już robiłaś test i nas tutaj zwodzisz [emoji849][emoji849][emoji849].

Przyznaj się [emoji14][emoji14][emoji14]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Porzeczka1234 pieknie Zosia przybiera na wadze. Ciesze sie, ze z oczkiem lepiej. A jak ty sie czujesz mamusiu?

@kas90 ile juz wazy Asiula?

@magda1208 przytulam

@Ilis91 nie poddawaj sie. Czerp nadzieje od nas

@dzol, @iveo, @pixi.nova ciesze sie ze plan macie i dzialacie

@bentula [emoji178]

@Funia90 to taka zaprawa na zblizajace sie nieprzespane noce

@bea25ta [emoji110][emoji110][emoji110] co bys wytrwala do grudnia

@agatush, @kas90, @Porzeczka1234, @funia90,@nafoczka, @bentula wasze rozprawki o szczepieniach sie przydadza niedlugo.

@marzycielka81 przutulam

@smerfik88 ten strach niestety zostaje i najtrudniejszy jest na poczatku ciazy. Wtedy forum sie bardzo przydaje, bo sily mozna czerpac od dziewczyn i tak jak @magda1208 pisze one maja zdroworozsadkowe myslenie, ktore stawia na nogi w panice i gaszczu diadnoz jakie sie dookola slyszy. Potem przychodzi radosc. Ona naprwde potem jest. Moze nasze ciaze nie sa bezstresowe, ale za to pieczolowicie celebrowane i smakowane dzien po dniu.

dzis pol dnia spedzilam u kardiologa, ale raczej bede mogla rodzic sn. Jeszcze holter przede mna, jednak jestem dobrej mysli

@ovli22 [emoji8]

@roxi123 udanego testowania

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam testa na razie nie robię nie chce hehe czas... znam siebie juz [emoji4]
Zapisałam sobie mniej więcej to jak już tak mnie tutaj nakrecacie to proszę moje objawy [emoji14]
1511355179-51996bc8a12a2b3d-aaaaaa.png

Hej dziewczyny,

Nie było mnie ponad tydzień chyba i już nie uda mi się tego nadrobić. Przepraszam, ale nie mam kiedy :( Wczoraj widziałam się z Pixi, więc wiem, że pojawiło się tutaj trochę problemów. Choć nie ma mnie tu stale, to... @Ilis & @magda1208 kibicuję Wam mocno i wierzę, że będzie jeszcze dobrze.
@roxie123 widziałam ostatni Twój post, wcześniejszych nie czytałam, ale jeśli czujesz, że się w tym cyklu udało to świetnie, szczerze gratuluję ;*

Ja się nie odzywałam ostatnio, bo mam sporo pracy na głowie, remont niebawem w chacie, więc ciągle zakupy i... jakoś tak straciłam wenę...
W jednym tygodniu dowiedziałam się o nowych, czterech, ciążach w w ekipie i... podłamało mnie to znowu, bo zaraz zostaniemy jako jedyni bez dzieci...

Nie chciałam też Wam pisać tego wcześniej, bo uważałam, że nie ma sensu i po co się żalić, chwalić, itd. ale... ja niestety wczoraj dostałam znowu okres. To można rzec, że jest nasz drugi cykl starań i się nie udało, ani w październiku, ani w listopadzie. Przykro mi się zrobiło i dziwne to dla mnie bo zawsze zachodziłam od razu...

Mam jakiegoś doła. Podejrzewam, że mam to PCO i to dlatego nie zaszłam teraz... i jakoś mi źle ogółem. Nie wiem już, co może mi pomóc, a co nie. Czy brać metyle, czy nie. I w ogóle, w którym kierunku iść...
Czuję się zagubiona i zdołowana.

Sorki za prywatę.

Miłego dnia i wszystkim oczywiście mocno kibicuję, nawet jak nie ma mnie tu dzień w dzień. Pamiętam o Was!

@Marthi tak czuje jak długo zobaczymy...
Dziękuję za wsparcie; *
Ja się przerzucilam na prenatal uno , kochana musisz pogadać z jakimś specjalistą aby doradzil co brać itd ;*

reklama
@roxie123 super wszystkie znaki mowia ze to ciaza;) teraz tylko formalnosc ale pogratuluje po becie;)
@Marthi przytulam nie jestes sama mysle ze powinnas poczwkac i pozostac na tych lekach moze w tym cyklu zaskoczy albo nastepnym ;) uwierz ze czekanie jest gorsze :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry