Marthi
Fanka BB :)
@Totois30 mi wyszło tylko to co na zdjeciach załączonych... ANA profile 3 - wszystko ujemne. Co o tym powiesz?  

@marzycielka81 współczuje sytuacji z siostra tak dobrze rozumiem Twój bol... i @pixi.nova. My dzis bylismy na obiedzie ze znajomymi i wszyscy do około nas w ciazy i tylko gadaja jak to bedzie za pare miesięcy, jak urządza pokoiki, ze mieszkania musza zmienic bo za małe.... a ja siedziałam i plakac mi sie chciało na maxa. Czuje sie jak alien. Nie daje z tym czasem rady... a jeszcze dzisiaj tekst mojego M. „Ja tez chce Dziecko ale nie za wszelka cene”............... mam wrazenie ze nawet maz bierze mnie juz za wariatkę z tym pragnieniem ciazy i dziecka
 tak dobrze rozumiem Twój bol... i @pixi.nova. My dzis bylismy na obiedzie ze znajomymi i wszyscy do około nas w ciazy i tylko gadaja jak to bedzie za pare miesięcy, jak urządza pokoiki, ze mieszkania musza zmienic bo za małe.... a ja siedziałam i plakac mi sie chciało na maxa. Czuje sie jak alien. Nie daje z tym czasem rady... a jeszcze dzisiaj tekst mojego M. „Ja tez chce Dziecko ale nie za wszelka cene”............... mam wrazenie ze nawet maz bierze mnie juz za wariatkę z tym pragnieniem ciazy i dziecka  mam doline, cholera znowu doline. Dobrze, ze chociaz Wam mozna sie wygadać...wy zrozumiecie jako jedyne....
 mam doline, cholera znowu doline. Dobrze, ze chociaz Wam mozna sie wygadać...wy zrozumiecie jako jedyne....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 współczuje sytuacji z siostra
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom