reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Widzę, że @bertha już pięknie odpowiedziała [emoji7]
Odniosę się do pododawania w 4 dobie... przy świeżym transferze nie słyszałam o takich przypadkach. Co więcej, w 4 dobie to nikt nie zagląda do zarodków chyba że masz wykupiony embrioskop wiec bez wyciągania widać co z takim maluchem się dzieje.
Przy mrożonych: takiego 3dniowca odmraża się jednego dnia a podaje kolejnego....

Generalnie, spoko gromadka [emoji173]️ za transfer [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wlasnie mnie to niepokoi. Moze napisze wprost lekarzowi ze nie chce transferu 4 dniowego...

reklama
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na monitoringu i mój pęcherzyk miał wielkość 26 !! I lekarz powiedział ze za późno na zastrzyk !!
Mam w następnym cyklu zrobić przerwę w stymulacji ;( .
Ciężko u mnie to wyglada uff

Pozdrawiam was serdecznie .

@Marthi, dziekuje Ci za odpowiedz. Twoja historia bardzo podobna do mojej tyle ze u mnie poronienia sie zaczynaja ogromnym krwotokiem ktory trwa kilka dni no i po wszystkim :(
A na jakim teraz jestes etapie? Probujesz naturalnie? Kiedy byla ostatnia ciaza? Od mojej juz prawie rok mija.
Ja niestety robie invitro, to znaczy procedure mialam w 2015 i lece caly czas na tych samych zarodkach. Juz prawie koniec immunosupresji i jak tylko @ przyjdzie to zaczynam cykl z transferem i wtedy sie okaze czy to leczenie pomoglo.

@marzycielka81, masz super zarodki. Ja duzo czytalam bo mi najslabsze zostaly ale z tego co wyczytalam i wszystkie madre glowy mowia ze nie ma slabych zarodkow i jak klinika decyduje sie na zamrozenie to moze z tego cos byc. Mi zostal jeden 2BC i trzy 1BC a wiec miernoty ale podobno potrafia zaskoczyc. I tego sie trzymam [emoji120]
Ale juz odpowiedz o jakosci masz, nie ukrywam ze mnie przeraza ze moje nie sa wysokiej klasy i wszystkie lepsze juz zuzylam ale zostaly mi 4 i nie mam innego wyjscia jak mocno w nie wierzyc!

reklama
Do góry