• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poronienie a spadek bhcg

reklama
U mnie do poronienia doszło 14 stycznia jednak serduszko zatrzymało się około Wigilii. Akurat dzisiaj po raz pierwszy robiłam betę więc przycupnę tutaj by zobaczyć jak to wyglądało u innych dziewczyn.

U mnie do poronienia doszło 14 stycznia jednak serduszko zatrzymało się około Wigilii. Akurat dzisiaj po raz pierwszy robiłam betę więc przycupnę tutaj by zobaczyć jak to wyglądało u innych dziewczyn.
Bardzo mi przykro.. Ja dowiedziałam się o niewykształconej ciąży bliźniaczej 25.01 8+1 tc a 26.01 miałam wywołane poronienie.. Nie chcę co kilka dni chodzić na betę tylko grzecznie czekam żeby zeszła do 0, ale wiadomo kobieta pragnąca być w ciąży jest trochę niecierpliwa

reklama
Mi beta z 11000 zeszła do 0 w 2tygondnie. Organizm potraktował poronienie jak miesiączkę (udało się bez łyżeczkowania) i od razu zaszlam w ciążę, nie dostając okresu nawet. Trzymam kciuki, żeby szybko spadało i za udany kolejny cykl

Bardzo szybko ! U mnie niestety każda beta spadała okolo 3 do 4 tygodni. @Pawlooosia 3mam kciuki, aby szybko zeszła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry