• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poronienie i co dalej

To chyba faktycznie, co lekarz to inna opinia. Mi po 1 poronieniu kazał wstrzymać się do 1 miesiączki, a potem działać na spokojnie. Nawet powiedział, że po poronieniu może być łatwiej bo organizm ponoć już "wie o co w tym chodzi". Zaszłam w kolejna ciąże 5 mcy po poronieniu.
Tak, zdania lekarzy na ten temat są podzielone. Ja miałam ostatnio dość dziwną historie. W druga ciąże zaszłam dokładnie rok po pierwszej. Sprawdzałam kilkukrotnie betę z której wychodziło 5 tc. Lekarze nie znaleźli zarodka, po czym beta zaczęła spadać, a ja plamić. Wiedziałam już ze poroniłam co potwierdził lekarz. Po miesiącu trafiłam do szpitala z ostrym brzuchem, miałam płyn w otrzewnej, po wykonaniu laparoskopii znaleziono ciąże w jajowodzie. Jak się obudziłam to pielęgniarka powiedziała, ze za szybko się postaraliśmy o kolejna ciąże. Oczywiście nikt nie miał pewności czy to była ta ciąża nr2 czy już ciąża nr 3. Głupia ja nie sprawdzałam czy beta spadła do zera...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry