We wtorek mam zgłosić się do szpitala w Gnieźnie na usunięcie obumarłej ciąży. Czy któraś z was przeżyła to nieszczęście i może mi napisać na co mam się przygotować. Chodzi mi dokładnie o ten szpital. Jestem załamana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja leżałam na ginekologii, nie na patologii ciążyAż 3 dni?? Nie wyobrażam sobie leżeć tyle czasu obok innych kobiet w ciąży które czekają na swoje malenstwa
Według wytycznych nie mogą położyć Cię na sali z kobietami i ich małymi dziećmi. ja byłam sama na sali z jak robi się ciasno to mnie do emerytów wysłali na wewnętrzny.... dostaniesz tabletki na wywołanie. ja w 19 tc trzy dni mnie nimi faszerowali ale czym niżej tym szybciej się to odbywa. potem usypiaja i łyżeczkuja . mnie wypuścili następnego dnia.Aż 3 dni?? Nie wyobrażam sobie leżeć tyle czasu obok innych kobiet w ciąży które czekają na swoje malenstwa
Niestety w Gnieźnie ginekologia i patologia ciąży jest razem a za drzwiami położniczyJa leżałam na ginekologii, nie na patologii ciąży
Niech się autorka wątku dowie co i jak w Gnieźnie a jak jej nie podpasuje to przecież może iść do każdego szpitala jaki będzie dla niej najlepszyNiestety w Gnieźnie ginekologia i patologia ciąży jest razem a za drzwiami położniczy