reklama

Poronienie

• Starter tematu Starter tematu użytkownik-a
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U

użytkownik-a

Gość
Witam . Mam pytanie :
16 kwietnia hcg wynosiło-658
20 kwietnia -205
22 kwietnia -125
Kiedy mogę spodziewać się krwawienia? Ciąża obumarla na etapie 4/5 tygodnia . Nie zdążyła się uwodocznic na usg więc nawet nie wiem czy byla wewnatrz maciczna czt poza (pierwsza taka moja była)

Martwię się tym że jeszcze nie mam krwawienia , nie wiem czego mam się spodziewać.
Czy ktoś coś na ten temat wie i może pomóc? Kiedy powinno wystąpić krwawienie i oczyszcenie ? Narazie nie zapowiqda sie ,nic nie czuje .

reklama
Rozwiązanie
Moim zdaniem szpital to już w ostateczności. Wszystko u Ciebie idzie w tym kierunku abyś sama się oczyściła. Bierz Apap lub Ibuprom. Życzę dużo siły.
reklama
Mi po 4tyg nie pojawiło się krwawienie i musiałam mieć zabieg. To chyba nie ma reguły, na twoim miejscu wolałabym chociaż sprawdzić, czy ciąża jest w macicy.
Ja bym bardzo chciała wiedzieć Ale da się to jakoś sprawdzić? Przyrosty bety na pocztaku byl odealny , progesteron tez na poziomie 40 . Droznosc rozeniez mialam robiona i oba jajowody niby drozne . Ja bym bardzo chciala sie dowiedziec czy to byla poza czy wewnatrz ale jak ?

A w którym tygodniu poronilas?

Ja bym bardzo chciała wiedzieć Ale da się to jakoś sprawdzić? Przyrosty bety na pocztaku byl odealny , progesteron tez na poziomie 40 . Droznosc rozeniez mialam robiona i oba jajowody niby drozne . Ja bym bardzo chciala sie dowiedziec czy to byla poza czy wewnatrz ale jak ?

A w którym tygodniu poronilas?
W 6, a dowiedziałam się o tym na kontroli, w 10... A nie mozesz zadzwonić do ginekologa i zapytać, co masz zrobić?

Drogie, potwierdzono u mnie poronienie zatrzymane 27.04 od miesiączki 9t5d, zarodek w 6t tygodniu. Podejrzenie było od 10.04.
Od dziś 28.04 krwawie i mam bardzo silne skurcze w epogeum co 5 min po 30-40s, musiałam wziąć APAP, by móc oddychać. Telekonultacja z ginekologiem, który mówi ze jeśli wytrzymam to zostać w domu. Nie chce w obecnej sytuacji pandemii udawać się do szpitala. Mam pytanie czy któraś z Was przeszła to naturalnie w domu i bezpiecznie?
Jak długo trwają takie skurcze, lekarz powiedział że krwawienie okolo tydzień. Będę wdzięczna za Wasze podzielenie się doświadczeniami poronienia naturlanie w domu. Pozdrawiam M.

reklama
Witam . Mam pytanie :
16 kwietnia hcg wynosiło-658
20 kwietnia -205
22 kwietnia -125
Kiedy mogę spodziewać się krwawienia? Ciąża obumarla na etapie 4/5 tygodnia . Nie zdążyła się uwodocznic na usg więc nawet nie wiem czy byla wewnatrz maciczna czt poza (pierwsza taka moja była)

Martwię się tym że jeszcze nie mam krwawienia , nie wiem czego mam się spodziewać.
Czy ktoś coś na ten temat wie i może pomóc? Kiedy powinno wystąpić krwawienie i oczyszcenie ? Narazie nie zapowiqda sie ,nic nie czuje .
Ja zaczelam krwawic przy becie 200. Poronilam samoistnie. Macica się sama oczyściła. Ale każda kobieta inaczej. Ale jeżeli beta ci spada to na pewno przyjdzie krwawienie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry