reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Pewnie tak :) Ja zarzuciłam próby chustowania jak Ala miała 3 miesiące nie chciała być w chuście na kółkach i teraz żałuję. Chciałabym ją nosić w elastycznej chuście, ale boję się że już się nie przyzwyczai. Jak myślicie?
No i jeszcze czy takie ciekawskie dziecko, które musi ciągle wszystko widzieć nadaje się do chusty ?

na elastyka to już za późno ;-)
a z chusty dziecko widzi więcej niż z wózka i to z wysokości wzroku dorosłego. Na spacerze można dodatkowo cały czas rozmawiać z dzieckiem, opowiadać mu o tym co widać, pokazywać mu, dotykać wszystkiego razem z nim.. To świetna stymulacja :-)

reklama
A powiedzcie mi dlaczego nie chce mi przetworzyc filmow na yt??? zaraz sie wsciekne!

mi przetworzyło ten króciutki, któy zamieściłąm (ma 9 sekund), a dłuższy-ciekawsze rzeczy opowiada ..) któy wrzuciłam wcześniej, ciągle się przetwarza... może za dużo ludzi wrzuca tam teraz postępy swoich dzieci :-D

witajcie.
moja córka od kilku dni zaczęła z pozycji siedzącej stawac na nogi (oczywiście trzymając się np.mojego placa) wcale nie pomagamy jej,sama tak robi ale uważam że to za wcześnie więc jej nie pozwalam tak robić.
z plecy na brzuszek to już od miesiąca się przekręca.
jak leży na brzuszku to denerwuje się bardzo i nie przekręca się wcale jedynie czasami zdarzy się jej
podnieść tyłeczek.

a co myslicie o wkładaniu dziecka do chodzika,nie mówie teraz tylko za miesiąc lub dwa

my nie będziemy używać chodzika :tak: co najwyżej zastanowie się nad zakupem specjalnych szelek żeby pomóc małemu w chodzeniu ażeby kręgosłup potem nie bolał ;-)
Iza Gaja jest niesamowita :-)

my nie będziemy używać chodzika :tak: co najwyżej zastanowie się nad zakupem specjalnych szelek żeby pomóc małemu w chodzeniu ażeby kręgosłup potem nie bolał ;-)
jak już przetestujesz szelki to daj znać jak się sprawdziły,bo ja nic nie wiem o szelkach,nikt ze znajomych nie używał.a chętnie bym wypróbowała

sawi - na wątku zakupowym dziewczyny gadały o chodzikach -pchaczach - moim zdaniem pchacze są ekstra! za to chodziki uważam za szkodliwe dla bioder i używac nie będę

AniaSM - :-) ciekawa jestem tych szelek..

Gaja mówi Obama :-) teraz pracujemy nad Barrack ;-)
[video=youtube;afvG5QSZx4c]http://www.youtube.com/watch?v=afvG5QSZx4c[/video]

reklama
Do góry