reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

U nas jest troszke inaczej, bo na dzien dziecka nie kupujemy wielkich prezentow, a jedynie jakis drobiazg + wspolny wypad gdzies z dziecmi. poniewaz 1 czerwca wypada we wtorek, to wyskoczymy gdzies w niedzielie przed wtorkiem a we wt uderze z dziewczynami na wieeelkie lody :) No, Joasia jedynie liznąć będzie mogła :D

reklama
Wy się babeczki na zakupy przenieście :p

Joasia zaczęła troszkę pełzać do przodu!!! Byliśmy u dziadków i położyłam jej chusteczki poza zasięgiem rączek. A ona zaczęła znowu jak bańka wstańka na lewo, na prawo ale dołączyła do tego odpychanie nóżkami!!!! Nie przeszła daleko i długo to trwało ale dotarła do chusteczek :) Dziś postaram się nakręcić filmik, choć nie wiem czy Asia siły będzie miała bo chorutka :(

Zaczęła też machać świadomie grzechotką. To znaczy machała już od dawna, ale od wczoraj bierze w obie ręce i macha sobie specjalnie przed oczami aby grzechotało, patrząc na to z zachwytem :) A jak jest to jakiś pluszak to szuka paluszkami jakiś dziur, byleby paluch upchnąć. Ma też grzechotkę z taką kulą i trzyma jedną raczką za uchwyt a kciukiem od drugiej kręci sobie tą kulkę :)

dziunka gratulacje dla Joasi:-)
postep mojego dziecka : sama trzyma sobie butelke z mleczkiem, jeszcze troszke nieudolnie, ale zupelnie swiadomie jakjej daje to ona ja lapie i sama wsadza do buziaka, tak samo z herbatka :-) w czasie jedzenia tez lubi sobie wyciagnac popatrzec i znowu wlozyc do buziaka.....:-)

reklama
Do góry