Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołączam do Was :-) my tak samo bedizemy przenosic sypialnie do mniejszego pokoiku, a chlopakom damy wiekszy. w tym naszym wejdzie wtedy tylko lozko i komoda, ale damy rade ;-) no i do okna bedize mozna z jednej strony dojsc :-)agrafka pokój super , no i widzę że mamy podobny problem, jak będziemy Lenkę od nas przenosic to do pokoju z Kubą i wtedy do naszej sypialni bo jest większa a my do tej mniejszej , ale jeśli zdecydujemy się na to żeby mieli osobne pokoje to wtedy przenosimy się do salonu ,tylko nie wiem czy wygospodarujemy kącik i wstawimy nasze łóżko za parawanem czy po prostu będziemy spać na sofie
łożko jak łóżko... ;-) u nas przez prawie 2 lata krolował sam materac ;-)A po co więcej miejsca? Łóżko jest najważniejsze ;-)
Agrafka śliczny pokój, a i to łóżko bardzo mi się podoba!
Agrafka przepiękny pokoik ma Ala :-) a mogłabyś zdradzić gdzie kupiłaś łóżko? bardzo mi się podoba!
kilolek Zuzia również będzie miała cudny kącik :-)
agrafka pokój super , no i widzę że mamy podobny problem, jak będziemy Lenkę od nas przenosic to do pokoju z Kubą i wtedy do naszej sypialni bo jest większa a my do tej mniejszej , ale jeśli zdecydujemy się na to żeby mieli osobne pokoje to wtedy przenosimy się do salonu ,tylko nie wiem czy wygospodarujemy kącik i wstawimy nasze łóżko za parawanem czy po prostu będziemy spać na sofie
dołączam do Was :-) my tak samo bedizemy przenosic sypialnie do mniejszego pokoiku, a chlopakom damy wiekszy. w tym naszym wejdzie wtedy tylko lozko i komoda, ale damy rade ;-) no i do okna bedize mozna z jednej strony dojsc :-)