agrafka80
Fanka BB :)
mama, niesamowite te teksty Marcela
))))
Ale myślę, że ty też masz taki ciekawy sposób wypowiedzi i on to tak podłapuje, sam by chyba nie wymyślił ? :-)
Ale to tak pozytywnie mówię, bo świetne ma teksty, wygadany że szok, będziesz miała co dobrego
)
Z Alą fajne są teraz rozmowy, niedawno bylo o śmierci , ale to musze kiedyś całośc przytoczyć, zapisałam sobie. Tekstem przewodnim było "Mamo!! Ja nie chcę umarnąć!".
Ale myślę, że ty też masz taki ciekawy sposób wypowiedzi i on to tak podłapuje, sam by chyba nie wymyślił ? :-)
Ale to tak pozytywnie mówię, bo świetne ma teksty, wygadany że szok, będziesz miała co dobrego
Z Alą fajne są teraz rozmowy, niedawno bylo o śmierci , ale to musze kiedyś całośc przytoczyć, zapisałam sobie. Tekstem przewodnim było "Mamo!! Ja nie chcę umarnąć!".

Jak jej mówię że nie chcę mieć pieska warczącego w domu to odpowiada że ona nie warczy a mruczy jak dzidzia
i drugi tekst też z takich - wróciliśmy, zawieźliśmy ją do mamy, ona spała więc wziełam ją na ręce, okryłam kocem i niosę, pod drzwiami stoimy bo domofon popsuty i drzwi sie zacinają i nagle Martyna wychyla swój mały łepek z pod tego koca i takim zachrypniętym , przepitym głosem woła "z j e b a n e te drzwi" i poszła spać dalej! nie jestem dumna z tych jej tekstów! i nie uważam, że to są dobre postępy, no i staram się przy niej nie bluźnić, ale ona czasem z przedszkola przyniesie taki tekst, że aż w szoku siedzę (do jej grupy chodzi jeden chłopczyk widać, że to rodzina taka trochę patologiczna i panie mówią, że są z nim problemy, bo właśnie bardzo przeklina i uczy tego inne dzieci)