dzikidzik
mamula MAJULI
ryba & mamamisia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Wchodze do pokoju,a Moj Skarb lezy za basenem i jezdzi po nim raczkami,przez co basen wydaje piszczace dzwieki.
 Wchodze do pokoju,a Moj Skarb lezy za basenem i jezdzi po nim raczkami,przez co basen wydaje piszczace dzwieki.  Kurcze,a pare minut wczesniej z mama rozmawialam,ze Zuzia JESZCZE nie wychodzi z basenu,wiec ufff. :-) A tu prosze! Kurcze,pewnie chciala pokazac,ze jednak to potrafi.
 Kurcze,a pare minut wczesniej z mama rozmawialam,ze Zuzia JESZCZE nie wychodzi z basenu,wiec ufff. :-) A tu prosze! Kurcze,pewnie chciala pokazac,ze jednak to potrafi.  ;-)
 ;-)  

Hahaha,no tak,ciagle kazalam mowic to samo,wiec pewnie juz sie Jej to znudzilo.
 Hahaha,no tak,ciagle kazalam mowic to samo,wiec pewnie juz sie Jej to znudzilo.  

wogóle to jest tak ruchliwy że co chwila jest w innej pozycji.Potrafi też sięgnąć zabawkę z leżaczka która leży na podłodz.Uwielbia też bawić się piramidką z krążków.(choć musi przy tym się nieźle czasem nastękać;-))
wogóle to jest tak ruchliwy że co chwila jest w innej pozycji.Potrafi też sięgnąć zabawkę z leżaczka która leży na podłodz.Uwielbia też bawić się piramidką z krążków.(choć musi przy tym się nieźle czasem nastękać;-)) :-)
:-)

:-):-)
:-):-) , leżeć to już wogóle, mowy nie ma, (nawet pieluszki mu nie mogę zmienić, bo ciągle chce stać) jak go się posadzi to chwyta się czegokolwiek i sam wstaje
 , leżeć to już wogóle, mowy nie ma, (nawet pieluszki mu nie mogę zmienić, bo ciągle chce stać) jak go się posadzi to chwyta się czegokolwiek i sam wstaje  . Samodzielnie jeszcze nie stoi, ale jak się czegoś przytrzyma to stoi sam pięknie. Nawet w rowerku zamiast siedzieć to stoi
 . Samodzielnie jeszcze nie stoi, ale jak się czegoś przytrzyma to stoi sam pięknie. Nawet w rowerku zamiast siedzieć to stoi  i się uśmialiśmy :-) .
  i się uśmialiśmy :-) . 

A dzis rano... Zaczela mowic "Tata tata tattttttaaaa"... :-( :-( :-( Dziewczyny,normalnie myslalam,ze mi serce peknie. :-( I przez to jestem taka dzis troche przybita. :-( Ehhh,tez sobie wybrala slowo do powtarzania. :-( :-( :-(
 A dzis rano... Zaczela mowic "Tata tata tattttttaaaa"... :-( :-( :-( Dziewczyny,normalnie myslalam,ze mi serce peknie. :-( I przez to jestem taka dzis troche przybita. :-( Ehhh,tez sobie wybrala slowo do powtarzania. :-( :-( :-(