dzikidzik
mamula MAJULI
ryba & mamamisia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wchodze do pokoju,a Moj Skarb lezy za basenem i jezdzi po nim raczkami,przez co basen wydaje piszczace dzwieki.
Kurcze,a pare minut wczesniej z mama rozmawialam,ze Zuzia JESZCZE nie wychodzi z basenu,wiec ufff. :-) A tu prosze! Kurcze,pewnie chciala pokazac,ze jednak to potrafi.
;-)

Hahaha,no tak,ciagle kazalam mowic to samo,wiec pewnie juz sie Jej to znudzilo.

wogóle to jest tak ruchliwy że co chwila jest w innej pozycji.Potrafi też sięgnąć zabawkę z leżaczka która leży na podłodz.Uwielbia też bawić się piramidką z krążków.(choć musi przy tym się nieźle czasem nastękać;-))
:-)

:-):-)
, leżeć to już wogóle, mowy nie ma, (nawet pieluszki mu nie mogę zmienić, bo ciągle chce stać) jak go się posadzi to chwyta się czegokolwiek i sam wstaje
. Samodzielnie jeszcze nie stoi, ale jak się czegoś przytrzyma to stoi sam pięknie. Nawet w rowerku zamiast siedzieć to stoi
i się uśmialiśmy :-) .

A dzis rano... Zaczela mowic "Tata tata tattttttaaaa"... :-( :-( :-( Dziewczyny,normalnie myslalam,ze mi serce peknie. :-( I przez to jestem taka dzis troche przybita. :-( Ehhh,tez sobie wybrala slowo do powtarzania. :-( :-( :-(