reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Postępy naszych pociech

Lenka tez ostatnio zaczela gryzc sobie palce smiesznie to wyglada bo robi to wtedy gdzy sie wstydzi :-) :tak:
ale rowniez probuje ja tego odluczyc tzn zwracam uwage na cos innego:-)

reklama
u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

Viola u nas kaka to od kaszki ale teraz mowi tak na kazdy rodzaj jedzenia wiec od rana slysze juz krzyki "kaka kaka kaka" :-D :-D :-D

Agatka jest moją imienniczką więc odemnie wielkie brawa ;-) Zuch dziewczyna :tak:
Pozdrawiam

Stachu dla odmiany gryzie łóżeczko.
Tak je już wyheblował, że gdy pojawi się jakieś rodzeństwo to będziemy musieli kupić nowe.
Jak "zabandarzowałam" pieluszką to obgryza w innym miejscu.
Wogóle ostatnio nie ma na niego mocnych. Ręce opadają.

reklama
Lenka w ogole ostatnio sporo mowi :-)
jej ulubione slowa ktore opanowala do perfekcji to "dyś" oraz "daj" oraz wyzej wspomniana "kaka" :-) :-)
i jak slysze w chwili jej smutku ciagle "dyś" to nie pozostaje mi nic innego jak spelnic prosbe corki i dac jej smoczek :-) ( nauczylam ja tego slowa chyba na moje nieszczescie :wściekła/y: :-) bo jak ja ją teraz od smoczka odzwyczaję :confused: :-) )
a slowo daj tez ciągle powtarza gdy widzi cos co nie jest w zasiegu jej reki :-D :-D :-D
a tak bardzo chcialam zeby zaczela juz mowic :-) :-D

Do góry