reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
mamaoli - Maksiu chciał pomóż mamusi i sam się wykąpać :-)
felqua - super , że Jasiek potrafi już dopasować klocki i gratulacje za pierwsze kroczki.
Kuba te klocki jak narazie to tylko wywala i nawet mu na myśl nie przyjdzie, że trzeba je włożyć a juz nie mówie o dopasowaniu odpowiedniego kształtu on nie ma czasu - a wyrzuca je szybciej niz ja wkładam ;-)

Kaska 76 przeciez on to wszystko nadrobi - bez problemowo !!! na drugie urodzinki już nie będziecie pamiętać o tych problemach - ten błysk w oku Titka mówi sam za siebie - damy rade

Gratulacje dla maluszków.

Łukaszek narazie szlifuje chodzenie z trzymaniem naokoło łóżeczka i kojca. Jest bardzo ostrożny, zanim klapnie, to rozgląda się. Oczywiście nie chroni go to przed przykrymi doświadczeniami.

I doczekałam się machania rączką PAPA.

Kasia Piotruś to dzielny i naprawdę pracowity chłopczyk - widać to w jego radosnej buźce. Zobaczysz nadrobi wszystkie zaległości.

No no coraz wiecej małych dreptaków, suuuuper:-). Ten etap jeszcze przed nami.

Kaśka nie martw się o Piotrka, wszystko nadrobi w swoim czasie.

reklama
bartek na mysli o chodzeniu. :-( obawiam sie ze nie przechodzi tego roczku.
za to raczkuje ekspresowo!! o czym przekonuje sie tez sasiedzi pietro nizej ;-) :baffled:
no i wylazi mi z fotelika do karmienia :szok: musze go przypinac bo inaczej beloby twarde ladowanie juz pare razy. :no:
aaaa i dzisiaj powiedzial "kała"!!!! co znaczy kawa :-) no i pieknie pierwsze slowo mojego syna to kawa, hehe widac jak uzywaka jest u nas popularna :-)

Do góry