• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Postępy naszych pociech

Lenka tez ostatnio zaczela gryzc sobie palce smiesznie to wyglada bo robi to wtedy gdzy sie wstydzi :-) :tak:
ale rowniez probuje ja tego odluczyc tzn zwracam uwage na cos innego:-)

reklama
u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

u nas antek tez gryzie sobie paluszki ale zauwazylam ze ida mi trojki u gory moze to przez to

mowi kaka - ale co to oznacza w jego jezyku to tylko on sam wie
i zaczał dzis chodzic za jedna reke z julka i pokazuje w lusterku gdzie jest dzidzia

Viola u nas kaka to od kaszki ale teraz mowi tak na kazdy rodzaj jedzenia wiec od rana slysze juz krzyki "kaka kaka kaka" :-D :-D :-D

Stachu dla odmiany gryzie łóżeczko.
Tak je już wyheblował, że gdy pojawi się jakieś rodzeństwo to będziemy musieli kupić nowe.
Jak "zabandarzowałam" pieluszką to obgryza w innym miejscu.
Wogóle ostatnio nie ma na niego mocnych. Ręce opadają.

reklama
Lenka w ogole ostatnio sporo mowi :-)
jej ulubione slowa ktore opanowala do perfekcji to "dyś" oraz "daj" oraz wyzej wspomniana "kaka" :-) :-)
i jak slysze w chwili jej smutku ciagle "dyś" to nie pozostaje mi nic innego jak spelnic prosbe corki i dac jej smoczek :-) ( nauczylam ja tego slowa chyba na moje nieszczescie :wściekła/y: :-) bo jak ja ją teraz od smoczka odzwyczaję :confused: :-) )
a slowo daj tez ciągle powtarza gdy widzi cos co nie jest w zasiegu jej reki :-D :-D :-D
a tak bardzo chcialam zeby zaczela juz mowic :-) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry