reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

I u nas kwiatek to KAKA :tak: Zresztą zauwałyłam, że Muszek powtarza dużo wyrazów na Ka, najłatwiej mu wymawiać takie sylaby.
Pozdrawiam

reklama
moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie, ja trochę mniej, bo:

- Agatka robi od razu porządek w mojej szufladzie z bielizną
- w komodzie - wyrzuca wszystkie ciuszki i wkłada je z powrotem, niekoniecznie pookładane ;-)
- uwielbia szafki kuchenne i.... ubikację!!! otwiera klapę na muszki klozetowej, chce dotykać łapkami, zaglądać do środka:baffled:

Gratulacje dla małych chodziarzy
Mateusz po trzydniówce, którą przeszedł dwa tygodnie temu.....przestał chodzić. Przez te trzy dni leżał a potem bidulek nie miał siły. Teraz chodzi owszem ale za rączkę. Jak go puszczę to odrazu sie odwraca i rzuca na mnie. I nadal chodzi na paluszkach.

Łukaszek coraz odważniej chodzi za jedną rączkę. Kilka razy udało mu się postać bez trzymania, czym zaskoczył nawet siebie - widziałam to po jego mince.

Ostatnio próbuje rozbierać starą podłogę :szok: , która wystaje spod wykładziny. I z zaciekawieniem zagląda do pralki.

moj Antos chodzi coraz odważniej a njbardziej mu sie podoba liznaie kamyków na spacerze :sick: i i gołebie kupy w parku go bardzo interesuja :szok:
a w domu to ulubbine miejsce zabaw kosz na śmieci i wiaderko z ziemniakami

ostatnio scenaka w domku siedzimy pijemy kawe a moje dziecie poczlapalo na 4 łapkach do miski psa wzięlo sobie karme sucha i zaczał moczyc ja w wodzie i ciach do dzioba :szok: wiec akcja w domu chowania przed nim psiego jedzonka a jak afera byla z jego strony ze jakim prawem mum sie zabiera tak pyszne cisteczka:baffled: :szok:

moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie,

u nas podobnie !!! tyle , że ulubiona zabawa - gonienie się wokół kanapy, która stoi na środku pokoju:happy:

natomiast na spacerach Maks popycha jeszcze przed sobą samochodzik - dziś dzielnie obszedł prawie całe zoo, zaliczając wszystkie możliwe chaszcze oraz robiąc małe salto przez niski płotek;-) :zawstydzona/y:

aaaa no i usiadł sobie raz w kałuży - raczej był niemile zaskoczony:laugh2: bo potem już je skrzętnie omijał:laugh2:

u nas chodzenie to juz pestka dla Zuzi natomiast furore zaczyna robic bieganie :)) oraz wyrzucanie wszystkiego co znajduje sie w raczce do kosza na smieci :(

moja Agatka już całkowicie sama chodzi - od wczoraj biega po domu bez trzymanki :-) zadowolona jest niesamowicie, ja trochę mniej, bo:

- Agatka robi od razu porządek w mojej szufladzie z bielizną
- w komodzie - wyrzuca wszystkie ciuszki i wkłada je z powrotem, niekoniecznie pookładane ;-)
- uwielbia szafki kuchenne i.... ubikację!!! otwiera klapę na muszki klozetowej, chce dotykać łapkami, zaglądać do środka:baffled:

BRAAAAAWO dla Agatki. Nasza Lola leniwa... nie chce chodzić... :confused:

A z toaletą u nas to samo... Pewnego dnia cisza zapadła w domu... szukam Loli, a ta stoi w toalecie przy kibelku, zagląda do środka z ustami podtrzymywanymi na toalecie... :cool2:

reklama
jagódka też jeszce niechodzi:tak:
wkurzają mnie tylko komentarze rodziny, która non toper pyta, czy z moim dzieckiem jest coś nie tak czy też ma taką leniwą matkę, która nie potrafi jej tego nauczyć:wściekła/y:

Do góry