reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

Maja tez jest milosniczka muszli klozotowej a jak jeszcze papier toaletowy jakis sie znajdzie to juz zupelnie szal.
Papier toaletowy nalezy rozwinac, podrzec na mniejsze kawalki uklepac w kulke i wrzucic matce do kapieli.
Ewentualnie posegregowac pranie i co ciekawsze rzeczy tez do maminej kapieli podrzucic.

reklama
byliśmy dziś na sklepach - ja miałam załamkę przy mierzeniu ciuchów, a Tytus rwał laski na potęgę. najmłodsza miała ok. 12 lat , a najstarsza dobrze po 40-stce.:-) czyli co weźmie sobie albo jakąś siksę albo jakąś dobrze "zachowaną panienkę"???????????:laugh2: byle pension miała wysoki :-D

jagódka też jeszce niechodzi:tak:
wkurzają mnie tylko komentarze rodziny, która non toper pyta, czy z moim dzieckiem jest coś nie tak czy też ma taką leniwą matkę, która nie potrafi jej tego nauczyć:wściekła/y:

nie martw się maga, ja też często słyszę porównania, a ten to w 10 miesięcy poszedł, a ta to jak miała rok to coś tam...

I jak mówi to moja mama albo teściowa, to im mówię, że zdolności dziecko dziedziczy po dziadkach :tak:

A jak ktoś inny, to mówię, że nasza Karola ma ambicje być kimś wielkim, bo przez raczkowanie rozwija się umysł... I cieszę się, że moje dziecko będzie wybitne.... (a miedzy nami: mam nadzieję, że nie będzie ... "ciężkomyslącą" pięknisią :laugh2::laugh2::laugh2:)

Piotrek też nie chodzi i też mnie wkurzają hasła czemu nie lata po dworze. to mówię, że chłopak jest wygodny, a jak chcą to niech same sowje dzieci puszczają po obsrywanej wszędzie trawie.

Ja ostatnio w toalecie znalazlam plywajace dwa klocki.... dobrze ze zauwazylam je przed siusianiem...a w naszej wannie zawsze mozne znalezc buty Jasia, ktory zawsze namietnie je tam wrzuca. A przedwczoraj Jas po raz 1 zatanczyl-i to tak fajnie uginajac nozki i przykucajac raz po raz a do tego potrzasal glowka!

Kasianka: wytrwalam, ale niestety nie osiągnęłam teog co chciałam.

Felqua: a może Jasiek pogował?????????????????? gdzie jesteście??

Kinga dobre:-D :-D :-D
Mateusz do wczoraj ruszył ponownie, biega po całym domu bez trzymanki

reklama
Kinia- dobre:-D :-D :-D :tak: :tak: :tak:
U nas ostanio Antos stanął sam przy nodze od stołu...:tak: :tak: :tak: na chodzenie chyba musimy jeszcze jednak poczekać:-D :-D :-D

Do góry